شناسهٔ خبر: 74699601 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی تهران؛

خدمات‌رسانی مطلوب در بازگشایی مراکز آموزشی با اتوبوس‌های جدید

تهران بزرگ - ایرنا - مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از نوسازی یک هزار و ۲۰۰ دستگاه اتوبوس و برقی‌سازی ناوگان حمل‌ ونقل عمومی پایتخت در دوره ششم مدیریت شهری خبر داد و بر لزوم ارائه طرح عملیاتی مناطق ویژه بازگشایی مراکز علمی و آموزشی در ابتدای مهرماه با هدف احصای مشکلات و ارائه بهترین خدمات تاکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از روابط عمومی سازمان اتوبوسرانی تهران و حومه، احمد قیومی روز جمعه گفت: این شرکت با توجه به گستردگی و ماموریت‌های محوله، وظایف سخت و پیچیده‌ای بر عهده دارد اما عملکرد رضایت‌بخشی هم داشته است.

وی افزود: تلاش‌های همکارانم نشان‌ دهنده حرکت رو به جلویی است که مشهود بوده و با منابع موجود، حتی اگر کافی نباشد، دستیابی به اهداف و بهبود در حوزه‌های مختلف امکان‌پذیر است.

خدمات‌رسانی مطلوب در بازگشایی مراکز آموزشی با اتوبوس‌های جدید

قیومی با اشاره به عملکرد این شرکت در دوران جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، اظهار کرد: همکارانم با تلاش بی‌وقفه، مانع از ایجاد خلأ در خدمات‌رسانی شدند و شجاعت و ایستادگی قابل تقدیری در این ایام به نمایش گذاشتند.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در ادامه به اقدامات مهم این مجموعه اشاره کرد و گفت: موضوع برقی‌سازی ناوگان برای اولین بار در دوره ششم مدیریت شهری آغاز شد و کار بزرگی در این حوزه انجام گرفت.

وی ادامه داد: همچنین نوسازی یک هزار و ۲۰۰ دستگاه اتوبوس پس از سال‌ها، از اقدامات برجسته شهرداری تهران در دوره ششم مدیریت شهری به شمار می‌رود که پایتخت را بار دیگر صاحب اتوبوس‌های جدید کرد.

وی با تاکید بر اهمیت تعهد به مجموعه و رسیدگی به امور رفاهی پرسنل یادآور شد: وظیفه داریم هرچه در توان داریم برای بهبود وضعیت رفاهی پرسنل انجام دهیم و بهترین اقدامات را در این حوزه برنامه‌ریزی کنیم.

خدمات‌رسانی مطلوب در بازگشایی مراکز آموزشی با اتوبوس‌های جدید

قیومی به بازگشایی مراکز علمی و آموزشی در مهر ماه اشاره کرد و افزود: با آغاز سال تحصیلی جدید، درصد قابل توجهی افزایش پیک ترافیکی خواهیم داشت بر این اساس، باید با آمادگی کامل، ناوگان را به صورت ۱۰۰ درصد برای ارائه خدمات به شهروندان، به‌ویژه دانش‌آموزان، دانشجویان و اساتید آماده کنیم.

وی اضافه کرد: مناطق باید نظارت دقیقی بر خطوط داشته باشند، مشکلات را شناسایی کرده و بازبینی خطوط را انجام دهند، در صورت نیاز به خطوط جدید، باید سازماندهی لازم صورت گیرد تا شهروندان به راحتی به مترو و حلقه حمل‌ ونقل عمومی متصل شوند.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با اشاره به اضافه شدن ۱۲۰۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان از مهر سال گذشته تاکنون، تاکید کرد: حوزه فنی باید حداکثر تلاش خود را به کار گیرد تا اتوبوس‌ها برای مهرماه در بهترین وضعیت قرار داشته باشند و معاونت بهره‌برداری نیز با بالاترین بهره‌وری از آنها استفاده کند.

وی گفت: با همت والا و برنامه‌ریزی دقیق، سال تحصیلی جدید را با خدمات مناسب آغاز خواهیم کرد.

قیومی همچنین از آمادگی برای پذیرش پیشنهادات و نوآوری‌ها در راستای ارتقای خدمات خبر داد و افزود: هر منطقه باید برنامه ویژه‌ای برای بازگشایی مراکز علمی ارائه کند و با توجه به تفاوت‌های هر منطقه و تعداد مراکز آموزشی، برنامه‌ریزی‌ها باید خاص و عملیاتی باشد و از تجربیات سال‌های گذشته بهره گرفته شود.

وی ضمن قدردانی از زحمات پرسنل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، اظهار کرد: افزایش بهره‌وری در مناطق با شناخت دقیق محل‌های خدمتی امکان‌پذیر است و باید با منابع موجود، بهترین خدمات را ارائه دهیم.