شناسهٔ خبر: 74695275 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خبر داد

برگزاری نخستین رویداد هم‌اندیشی آینده اجتماعی استان قزوین

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین ضمن اعلام برگزاری نخستین رویداد هم اندیشی آینده اجتماعی استان قزوین از بسترسازی برای ورود مؤسسات مردم نهاد به روش‌های جدید کنشگری اجتماعی خبر داد.

صاحب‌خبر -

اکرم نجفی پنجشنبه ۱۳ شهریور در دومین جلسه هماهنگی برگزاری نخستین رویداد هم‌اندیشی آینده اجتماعی اظهار کرد: استان قزوین برای نخستین بار در یک طرح ابتکاری به دنبال بهره‌گیری از ظرفیت مؤسسات مردم نهاد در یک فضای جدید و علمی است که امیدواریم مورد استقبال سمن‌ها قرار گیرد.

وی افزود: مؤسسات می‌توانند با شرکت در این رویداد ضمن بیان نقطه نظرات و ایده‌های خود در قالب‌های متنوع و در محورهای مختلف، مسئولان و مدیران دولتی را در زمینه مدیریت اجتماعی یاری کنند.

این مسئول ادامه داد: در این رویداد که در حال برگزاری است، شرکت‌کنندگان می‌توانند با انتخاب یکی از موضوعات محوری، ایده‌ها، تجربیات یا تحلیل‌های خود را در قالب‌های مقاله تحلیلی، مصاحبه، تجربه‌نگاری، پاورپوینت خلاق و آثار هنری و نمایشی (پوستر، کلیپ، عکس، موشن‌گرافی، تئاتر و...) ارائه کنند.

وی خاطرنشان کرد: رویداد با محوریت تشکل‌ها، کانون‌ها، مؤسسات مردمی و فعالان اجتماعی استان قزوین برگزار می‌شود و فرصتی برای اندیشه‌ورزی، تبادل تجربه و اثرگذاری در مسیر آینده اجتماعی استان است.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام روابط عمومی استانداری قزوین، نجفی بیان کرد: روش ارسال آثار در این رویداد به سه روش مراجعه حضوری و تحویل به دبیرخانه، ارسال به ایمیل SocialQazvin@gmail.com و ارسال به آی‌دی در پیام‌رسان ایتا @Adminqazvinn است و اختتامیه رویداد اواخر مهرماه برگزارخواهد شد.

انتهای پیام