شناسهٔ خبر: 74687535 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

هوای گیلان خنک‌ می‌شود

رشت- ایرنا- کارشناس هواشناسی استان گیلان از نفوذ تدریجی آب و هوای کم و بیش ناپایدار و استقرار هوای خنک تا دوشنبه هفته آینده خبر داد. 

صاحب‌خبر -

رضا باقری روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: نفوذ آب و هوای خنک(جریانات شمالی ) به استان با افزایش تدریجی ابر، کاهش نسبی دما و وزش باد همراه خواهد بود.

وی تصریح کرد: وزش باد در پاره‌ای مواقع شدید و به تناوب همراه با رگبار و رعد و برق خواهد بود و پیش‌بینی می‌شود در ارتفاعات و دامنه‌ها رگبار شدید باشد.

باقری وضعیت دریا را برای امروز و فردا در برخی ساعات مواج اعلام کرد و افزود: ارتفاع موج به ۲۰ تا ۹۰ سانتیمتر می‌رسد که برای فعالیت‌های دریانوردی نامناسب است.

وی تاکید کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته دیلمان با ۱۳ درجه خنک‌ترین و لوشان با ۳۷ درجه گرم‌ترین نقاط استان بودند.

دمای هوای رشت اکنون ۳۰ درجه است که پیش بینی می‌شود تا ۳۲ درجه برسد، رطوبت رشت نیز ۷۵ درجه است.