شناسهٔ خبر: 74685939 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیر بنیاد مسکن بم اعلام کرد

تسهیلات ۴۰۰ میلیونی، گامی مهم در راستای خانه‌دار شدن روستاییان بم

مدیر بنیاد مسکن شهرستان بم از افزایش سقف تسهیلات ساخت مسکن روستایی به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و اعلام کرد که دولت برای این وام با دوره بازپرداخت ۲۰ ساله و سود پنج درصد، یارانه پرداخت می‌کند.

صاحب‌خبر -

محمدصادق پاکزاد امروز ۱۳ شهریور در جمع خبرنگاران گفت: این اقدام در راستای حمایت از نوسازی و ساخت مسکن در مناطق روستایی و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت صورت گرفته است.

وی افزود: متقاضیان واجد شرایط می‌توانند برای دریافت این تسهیلات به بنیاد مسکن مراجعه کرده و پس از طی مراحل قانونی، نسبت به انعقاد قرارداد با بانک‌های عامل اقدام نمایند.

پاکزاد سهمیه امسال بنیاد مسکن در پرداخت تسهیلات نوسازی مسکن شهرستان بم را ۳۰۰ فقره اعلام کرد و افزود: این تسهیلات شامل شهرهای بروات و دهبکری (با جمعیت زیر ۲۵ هزار نفر) و همچنین روستاهای بخش‌های مرکزی، دهبکری و بروات می‌شود.

مدیر بنیاد مسکن بم با اشاره به افزایش سقف وام، افزود: این تسهیلات که سال گذشته ۳۵۰ میلیون تومان بوده، امسال به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش یافته و تاکنون ۱۵۰ فقره از آن به بانک‌ها معرفی و جذب شده است.

پاکزاد در پایان از همکاری شعب منتخب بانک‌های شهرستان در پرداخت این تسهیلات با بنیاد مسکن قدردانی کرد.

انتهای پیام