شناسهٔ خبر: 74680254 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

معاون استاندار مطرح کرد

اصلاح الگوی کشت مبنای برنامه تولید بهینه فارس است / ضرورت تقویت بیمه محصولات کشاورزی

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس بر اجرای دقیق الگوی کشت به عنوان پایه برنامه تولید بهینه و ضرورت تقویت صندوق بیمه محصولات کشاورزی برای حمایت از کشاورزان تأکید کرد و گفت: بهره‌وری و هوشمندسازی در کشاورزی باید محور فعالیت‌های مدیریت جدید باشد.

صاحب‌خبر -

محمود رضایی کوچی عصر چهارشنبه ۱۲ شهریور در نشست جهاد کشاورزی استان فارس  گفت: الگوی کشت باید بعنوان برنامه ملی در استان پیاده‌سازی شود تا استفاده بهینه از منابع آب و خاک تحقق یابد و تولید محصولات باغی، زراعی، دامی و شیلات ارتقا پیدا کند.

وی، برنامه‌محوری و پایبندی به سند بالادستی و برنامه هفتم توسعه را از دیگر اولویت‌های مدیریت جدید خواند و افزود: دقت در برنامه‌ریزی و بهره‌گیری از سامانه‌های هوشمند و داده‌های دقیق، می‌تواند به افزایش بهره‌وری و پیشگیری از برنامه‌ریزی غیرمنطقی منجر شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس، همچنین به اهمیت رفاه و حقوق پرسنل جهاد کشاورزی اشاره کرد و گفت: وضعیت حقوق و امکانات پرسنل نسبت به حجم و حساسیت کار متناسب نیست و باید مورد توجه قرار گیرد.

رضایی کوچی با تأکید بر همکاری نزدیک جهادکشاورزی با مراکز پژوهشی، دانشگاه‌ها و کشاورزان نخبه افزود: ارتقای بهره‌وری، استفاده از فناوری‌های نوین و آموزش کشاورزان باید در اولویت برنامه‌ها باشد تا استان فارس به نقطه مطلوب تولید و امنیت غذایی برسد.

وی در پایان بر ضرورت تقویت صندوق بیمه محصولات کشاورزی به عنوان یکی از مطالبات جدی کشاورزان استان تأکید کرد و خواستار هماهنگی موثر بین وزارت جهاد و دستگاه‌های مرتبط شد تا حمایت از تولیدکنندگان در همه حوزه‌ها افزایش یابد.

انتهای پیام