شناسهٔ خبر: 74678432 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

معاون استاندار همدان: توان دفاعی کشور عامل اصلی امنیت در جنگ ۱۲ روزه بود

همدان- ایرنا- معاون سیاسی و امنیتی استانداری همدان گفت: بازدارندگی و توان دفاعی کشور از عوامل اصلی ایجاد امنیت در جنگ ۱۲ روزه بود و این امر نشان‌ داد که بازدارندگی می‌تواند امنیت ایجاد کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ "حمزه امرایی" روز چهارشنبه در مراسم گرامیداشت روز نیروی پدافند هوایی در پایگاه هوایی شهید نوژه اظهار کرد: مردم ایران قهرمان واقعی جنگ ۱۲ روزه بودند.

وی افزود: در کنار درایت رهبر فرزانه انقلاب و جانفشانی نیروهای مسلح کشورمان، مردم ایران قهرمان واقعی جنگ ۱۲ روزه بودند، چرا که توطئه خطرناک فروپاشی سیاسی و اجتماعی کشور که هدف ماهیتی تهاجم بود را نقش بر آب کردند.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان ادامه داد: تجربه دهه‌های اخیر نشان داده هیچ وضعیتی رژیم صهیونیستی را جز در صورت داشتن توان بازدارندگی، از حمله و تجاوز باز نمی‌دارد و در حقیقت ناتوانی در ایجاد بازدارندگی دلیل اصلی تداوم تجاوز اسرائیل به سوریه، لبنان، عراق، یمن و سرزمین‌های اشغالی فلسطین است.

امرایی بیان کرد: رژیم صهیونیستی زمانی از ادامه جنگ اخیر منصرف شد که جمهوری اسلامی ایران با استفاده از ظرفیت اثرگذار دفاعی توانست خسارات سنگینی به آنها وارد کند.

معاون استاندار همدان: توان دفاعی کشور عامل اصلی امنیت در جنگ ۱۲ روزه بود

رژیم صهیونیستی قادر به تحمل جنگ فرسایشی نیست

وی ضعف رژیم صهیونیستی در تحمل جنگ فرسایشی را از دیگر عوامل استمداد آنها برای آتش‌بس عنوان کرد و گفت: تجربه جنگ‌های قبلی این رژیم در گذشته نشان داد که قادر به تحمل جنگ فرسایشی نیست‌.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری همدان توانایی کشورمان برای مدیریت ضربه اول را از دیگر عوامل به نتیجه نرسیدن تهاجم رژیم صهیونیستی برشمرد و افزود: در این ضربه تعدادی از فرماندهان و دانشمندان هسته‌ای به شهادت رسیدند، اما جمهوری اسلامی ایران نشان داد ظرفیت راهبردی عمیقی در مدیریت بحران‌ها دارد و توانست با درایت و تدبیر فضای جنگ را مدیریت کند.

امرایی تاکید کرد: با وجود هم‌افزایی و مشارکت آمریکا و سایر کشورها با رژیم صهیونیستی در تهاجم ۱۲ روزه، ساختار امنیتی و تعادل قدرت در خاورمیانه تغییر نکرد و جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته از ارکان قدرت نظامی و سیاسی در منطقه غرب آسیا و خاورمیانه است.

معاون استاندار همدان: توان دفاعی کشور عامل اصلی امنیت در جنگ ۱۲ روزه بود

ایران ظرفیت راهبردی در مدیریت بحران‌ها دارد

وی ادامه داد: این جنگ نشان داد که قدرت‌های فرامنطقه‌ای در هژمونی خود محدودیت دارند و رژیم صهیونیستی ادعا می‌کرد می‌خواهد خاورمیانه را تغییر دهد یا بازسازی کند، اما این هدف تحقق پیدا نکرد و نتوانست بازدارندگی استراتژیک ایجاد کند.

به گزارش ایرنا؛ مراسم گرامیداشت روز نیروی پدافند هوایی با حضور آیت‌الله "حبیب‌الله شعبانی" نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه همدان و مسووولان ارشد نظامی، انتظامی و امنیتی و پرسنل پدافند هوایی غرب کشور برگزار شد.

در این مراسم از خانواده معظم شهداء، جانبازان و ایثارگران و کارکنان ساعی منطقه پدافند هوایی غرب کشور تجلیل شد.