شناسهٔ خبر: 74664951 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

هاآرتص: نشست کابینه امنیتی اسرائیل به پناهگاه مخفی منتقل شد

به گزارش هاآرتص، بنیامین نتانیاهو دو روز پیش تصمیم گرفت جلسه کابینه امنیتی اسرائیل را در یک پناهگاه مخفی برگزار کند. این اقدام در حالی صورت گرفت که شاباک، سازمان امنیت داخلی اسرائیل، ضرورتی برای این کار نمی‌دید.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، طبق گزارش هاآرتص، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل به‌طور غیرمنتظره‌ای دستور داد که نشست کابینه امنیتی اسرائیل (شورای وزیران مصغر) در یک پناهگاه محصن و مخفی برگزار شود. این تصمیم در حالی گرفته شد که شاباک، سازمان امنیت داخلی اسرائیل، به هیچ‌وجه احساس نیاز به چنین تدبیری نداشت. دفتر نتانیاهو دلیل این اقدام را افزایش تهدیدهای انصارالله یمن پس از ترور برخی مقامات این گروه عنوان کرده است.

با این حال، برخی منابع نزدیک به نتانیاهو به هاآرتص گفته‌اند که این اصرار به برگزاری جلسه در پناهگاه ممکن است به محاکمه قریب‌الوقوع وی و مسائل حقوقی مربوط به آن مرتبط باشد. این تصمیم در شرایطی گرفته شده که تهدیدات امنیتی علیه اسرائیل از طرف گروه‌های مختلف از جمله انصارالله یمن افزایش یافته است.