شناسهٔ خبر: 74658349 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

مرد خاطره‌انگیز برای فوتبال ایران بالوتلی را به استرالیا می‌برد

برنا - گروه ورزشی: شنیده می‌شود بالوتلی قرار است به لیگ استرالیا برود و در تیم پرث گلوری بازی کند. برنا - گروه ورزشی: شنیده می‌شود بالوتلی قرار است به لیگ استرالیا برود و در تیم پرث گلوری بازی کند.

صاحب‌خبر -

ماریو بالوتلی پس از اتمام دوران حضورش در تیم جنوا حالا بدون تیم مانده و شنیده می‌شود قرار است در لیگ استرالیا به میدان برود.

بالوتلی در گفت و گو با Gazzetta.it درباره حضورش در استرالیا گفت: اگر چنین مساله‌ای رخ دهد یک تجربه جدید برای من خواهد بود. آعوش من برای هر باشگاهی که بخواهد با من ارتباط بگیرد، باز است.

استن لازاریدیس، بازیکن اسبق وستهم که سابقه بازی مقابل تیم ملی ایران در بازی‌های مقدماتی جام جهانی ۹۸ را دارد، این روزها مدیر فنی تیم پرث گلوری است. او در این رابطه به نشریه NewsWire گفت: حضور بالوتلی در لیگ استرالیا و در تیم ما اتفاقی عالی خواهد بود. سخت است تا بتوانیم بازیکنی این چنینی را به استرالیا بیاوریم اما پیشتر هم د‌ل‌پیرو و دوایت یورک در استرالیا حضور پیدا کرده‌اند.

انتهای پیام/