شناسهٔ خبر: 74657498 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

یک مسئول در شهرداری:

نمایشگاه فروش پاییزه ‌لوازم‌التحریر در شیراز برگزار می‌شود

رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری شیراز ضمن اعلام برپایی نمایشگاه فروش پاییزه در باغ جنت شیراز از ارائه تخفیف ۱۰ درصدی لوازم‌التحریر در بازارهای هفتگی این کلان‌شهر خبر داد.

صاحب‌خبر -

پژومان شفیعی امروز سه‌شنبه ۱۱ شهریور در نشست هماهنگی برپایی نمایشگاه‌های فروش پاییزه در شیراز گفت: نمایشگاه پاییزه ویژه بازگشایی مدارس از ۱۲ شهریور به مدت یک هفته در باغ جنت برپا خواهد شد.

وی افزود: این نمایشگاه با عرضه لوازم‌التحریر، پوشاک، کیف و کفش با قیمت و کیفیت مناسب، نیاز خانواده‌ها در آستانه سال تحصیلی جدید را تأمین می‌کند.

شفیعی تصریح کرد: در این نمایشگاه، با هماهنگی اتاق اصناف مرکز استان، لوازم‌التحریر، پوشاک و کیف و کفش در آستانه بازگشایی مدارس، با قیمت و کیفیت مناسب عرضه می‌شود. 

رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری شیراز بیان کرد: هم‌زمان با برپایی نمایشگاه، از ۲۰ شهریور به مدت ۱۰ روز، لوازم‌التحریر با تخفیف ۱۰ درصدی در بازارهای هفتگی عرضه خواهد شد. 

رئیس اتاق اصناف مرکز استان فارس نیز در این نشست با بیان اینکه مرجع صدور مجوز برپایی نمایشگاه، کمیته برگزاری نمایشگاه‌ها در شیراز است، گفت: تمام برگزارکنندگان و مجریان نمایشگاه‌ها ملزم به دریافت مجوز از کمیته برگزاری نمایشگاه‌های فصلی و فروش‌های فوق‌العاده هستند تا کیفیت کالاها و رضایت شهروندان تضمین شود. 

حجت جوانمردی افزود: بر اساس ابلاغیه اتاق اصناف ایران، نمایشگاه‌های فصلی و فروش‌های فوق‌العاده با مسئولیت و نظارت اتاق‌های اصناف سراسر کشور برگزار می‌شود و تمامی برگزارکنندگان و مجریان، ملزم به دریافت مجوز از این کمیته‌ هستند. 

رئیس اتاق اصناف مرکز استان فارس، تصریح کرد: پس از اتمام نمایشگاه باغ جنت، بخش دوم نمایشگاه پاییزه در نمایشگاه‌های بین‌المللی شیراز نیز با ابعاد وسیع‌تر برپا خواهد شد.

انتهای پیام