شناسهٔ خبر: 74654772 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرکل دفتر نظارت بر فرودگاه‌ها:

نیمی از بلیت پروازهای داخلی توسط دفاتر فروش آنلاین فروخته می‌شود

مدیرکل دفتر نظارت بر فرودگاه‌ها، شرکت‌ها و موسسات هوانوردی سازمان هواپیمایی گفت: نزدیک ۵۰ درصد فروش بلیت پروازهای داخلی از طریق دفاتر فروش آنلاین انجام می‌شود، بنابراین به مسافران توصیه می‌کنیم اگر می‌خواهند برای خرید اقدام کنند لیست دفاتر مجاز را با مراجعه به سایت سازمان هواپیمایی کشوری مشاهده و بعد اقدام کنند. 

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، رضا صدیق‌نیا اظهار کرد: از نظر ما تمامی دفاتر چه به صورت فعالیت سنتی قبلی یا به صورت ota که در واقع آنلاین فروش هستند و تمامی دفاتری که از ما مجوز فروش دارند می‌توانند در حوزه فروش بلیت هواپیما فعالیت داشته باشند و جزو کانال‌های توزیع و فروش مجاز شناخته می‌شوند.  

 وی افزود: توصیه ما به مسافران این است که اگر می‌خواهند برای خرید اقدام کنند، لیست دفاتر مجاز را با مراجعه به سایت سازمان هواپیمایی کشوری مشاهده و بعد اقدام کنند. البته نکته قابل توجه این است که حداقل نزدیک ۵۰ درصد فروش بلیت ما در پروازهای داخلی  از طریق دفاتر فروش آنلاین درحال انجام است.

انتهای پیام

برچسب‌ها: