شناسهٔ خبر: 74652653 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

وزیر نیرو در مجلس: اخیرا خارجی‌ها به دلایلی که همه‌تان می‌دانید کشور ما را ترک کرده‌اند؛ حتی چینی‌ها هم از اینجا رفته‌اند / من وزیر صمت [دولت رئیسی] بودم؛ به شما عرض می‌کنم که وقتی دولت جدید را تحویل گرفتیم صنایع خاموش بودند / اقدامی را که دشمن در خطوط گاز انجام داد، هیچ جا اعلام نکردم / آنچه ما [در دولت پزشکیان] تحویل گرفتیم مخازن خالی بود

عباس علی آباید وزیر نیرو گفت: من وزیر صمت [دولت رئیسی] بودم؛ به شما عرض می کنم که وقتی دولت جدید را تحویل گرفتیم صنایع خاموش بودند. اقدامی را که دشمن در خطوط گاز انجام داد، هیچ جا اعلام نکردم؛ جلسه علنی است و مایل نیستم اطلاعاتی که نباید داده شود، داده شود. به هر صورت  آنچه ما [در دولت پزشکیان] تحویل گرفتیم مخازن خالی بود.

صاحب‌خبر -

عباس علی آبادی وزیر نیرو در جلسه علنی امروز سه شنبه مجلس در مورد مشکلات تأمین برق، آب شرب، آب کشاورزی و حقابه های زیست محیطی اظهار داشت:اخیرا خارجی‌ها به دلایلی که همه تان می دانید کشور ما را ترک کرده اند و حتی چینی‌ها هم از اینجا رفته اند.

به گزارش «انتخاب»، او گفت: من وزیر صمت [دولت رئیسی] بودم؛ به شما عرض می کنم که وقتی دولت جدید را تحویل گرفتیم صنایع خاموش بودند.

وزیر نیرو افزود: اقدامی را که دشمن در خطوط گاز انجام داد، هیچ جا اعلام نکردم؛ جلسه علنی است و مایل نیستم اطلاعاتی که نباید داده شود، داده شود. به هر صورت  آنچه ما [در دولت پزشکیان] تحویل گرفتیم مخازن خالی بود اما امسال همکاران من در وزارت نفت مخازن را به وضعیت خوبی رسانده اند.