شناسهٔ خبر: 74651635 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی:

۶ طرح سرمایه‌گذاری خارجی خراسان رضوی به ارزش ۲۲.۷ میلیون دلار در انتظار تایید است

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی گفت: ۶ طرح سرمایه‌گذاری خارجی به مبلغ ۲۲.۷ میلیون دلار در انتظار تایید هیات سرمایه‌گذاری خارجی است که در صورت تایید این طرح‌ها، میزان سرمایه‌گذاری خارجی مصوب خراسان رضوی به بیش از ۵۲.۵ میلیون دلار خواهد رسید.

صاحب‌خبر -

خراسان رضوی به عنوان یکی از استان‌های مهم و راهبردی ایران، دارای ظرفیت‌های متعددی در زمینه‌های مختلف اقتصادی، صنعتی، کشاورزی و گردشگری است و جذب سرمایه‌گذاری خارجی (FDI) می‌تواند نقش مهمی در توسعه و رشد اقتصادی این استان ایفا کند.

از جمله مزایای تحقق سرمایه‌گذاری خارجی می‌توان به انتقال فناوری و دانش، ایجاد اشتغال، افزایش صادرات، توسعه زیرساخت‌ها، افزایش رقابت پذیری و دسترسی به بازارهای جدید اشاره کرد.

طی سال گذشته بیش از ۲۷۲.۵ میلیون دلار سرمایه خارجی در استان جلب شده که این میزان نسبت به سال ۱۴۰۲، ۲۸۵ درصد رشد داشته است. در سال جاری نیز به منظور افزایش توسعه و رشد اقتصادی استان تدابیر متناسبی برای جذب بهتر و بیشتر سرمایه گذار خارجی از طریق ارائه تسهیلات و حمایت‌های ویژه از سرمایه گذاران خارجی اتخاذ شده است.

سید حامد حسینی، در گفت‌وگو با ایسنا و با اشاره به عملکرد مرکز خدمات سرمایه‌گذاری خارجی خراسان رضوی طی مردادماه سال جاری، اظهار کرد: میزان سرمایه‌گذاری خارجی مصوب در استان طی مدت مذکور ۲۹.۸ میلیون دلار و مربوط به ۲۶ طرح سرمایه گذاری است. ۶ طرح سرمایه‌گذاری خارجی به مبلغ ۲۲.۷ میلیون دلار نیز در انتظار تایید هیات سرمایه‌گذاری خارجی است.

وی افزود: در صورت تایید این طرح‌ها در هیات سرمایه‌گذاری خارجی، میزان سرمایه‌گذاری خارجی مصوب خراسان رضوی به بیش از ۵۲.۵ میلیون دلار خواهد رسید.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی ادامه داد: داده‌های جزئی‌تر نشان می‌دهد در ۵ ماهه امسال نیمی از تعداد سرمایه‌گذاری‌ها متعلق به افغانستانی‌ها و ۳۶ درصد از حجم سرمایه‌گذاری‌ها متعلق به اماراتی‌هاست. طی ۵ ماه ابتدای سال جاری ۴۶ درصد از کل طرح‌های سرمایه گذاری خارجی مصوب استان مربوط به بخش صنعت و معدن، ۲۷ درصد مربوط به بخش حمل‌ونقل و ارتباطات، ۱۹ درصد مربوط به بخش کشاورزی و ۸ درصد مربوط به بخش خدمات است، همچنین بیشترین میزان سرمایه‌گذاری صورت گرفته در استان مربوط به بخش صنعت و معدن به میزان ۲۴.۳ میلیون دلار بوده است.

انتهای پیام