شناسهٔ خبر: 74649314 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

بقایی: اگر مجلس خروج از NPT را تصویب کند، دولت نمی‌تواند مانع شود

سخنگوی وزارت خارجه ایران در مصاحبه با یک نشریه انگلیسی گفت که در صورتی که مجلس شورای اسلامی خروج از معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) را تصویب کند، دولت از نظر قانونی نمی‌تواند مانع آن شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، سخنگوی وزارت خارجه ایران، در مصاحبه با نشریه انگلیسی، اظهار داشت که اگر مجلس شورای اسلامی تصمیم به خروج از معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) بگیرد، دولت از نظر قانونی قادر به جلوگیری از آن نخواهد بود.

وی همچنین افزود: "اروپایی‌ها در حال انجام اقداماتی هستند که ترامپ به آن‌ها دیکته کرده است و نقش اروپا در حال کاهش است." سخنگوی وزارت خارجه ایران همچنین از فقدان اعتماد شدید میان ایران و بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) خبر داد و بر نگرانی‌های ایران مبنی بر انتقال اطلاعات جمع‌آوری‌شده توسط آژانس به اسرائیل تأکید کرد.

بقایی همچنین به سوءاستفاده از گزارش‌های قبلی آژانس اشاره کرده و گفت که این گزارش‌ها به‌وسیله آمریکا و اسرائیل به‌عنوان ابزاری برای تصویب قطعنامه‌هایی علیه ایران استفاده شده است.