شناسهٔ خبر: 74637372 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

کامبک تاریخی برای پرسپولیس/ از درخشش علی دایی تا پنالتی سوخته آقا کریم!

برنا - گروه ورزشی: ۲۹ سال پیش پرسپولیس در چنین روزی یکی از جذاب‌ترین کامبک‌های تاریخ خود و فوتبال ایران را رقم زد. برنا - گروه ورزشی: ۲۹ سال پیش پرسپولیس در چنین روزی یکی از جذاب‌ترین کامبک‌های تاریخ خود و فوتبال ایران را رقم زد.

صاحب‌خبر -

به گزارش برنا، رقابت‌های جام باشگاه‌های آسیا در سال ۱۳۷۵ برای پرسپولیس حکایت تلخ و شیرینی را همراه داشت و یک کامبک تاریخی را برای سرخ پوشان تهرانی رقم زد.

در جدال برگشت پرسپولیس برابر آلیمای قزاقستان ورزشگاه آزادی و میلیون‌ها هوادار فوتبال در ایران شاهد یکی از جذاب‌ترین نمایش‌های فوتبالی قرمز‌ها بودند.

شاگردان استانکو مربی فقید پرسپولیس در بازی رفت که چند روز قبل از چنین روزی در قزاقستان با شکست سنگین سه بر صفر مسیر سختی برای صعود داشتند؛ استادیوم آزادی را به جهنمی برای قزاق‌ها تبدیل کردند.

در این دیدار در حالی که کریم باقری یک پنالتی را برای پرسپولیس از دست داد، با درخشش علی دایی و دیگر چهره‌های سرشناس پرسپولیس کامبکی تکرارناشدنی برای قرمز‌ها رقم خورد.

گل‌های پرسپولیس در این دیدار توسط علی دایی (دوگل)، کریم باقری، افشین پیروانی و رضا ترابیان به ثمر رسید تا این تیم با به راه انداختن جشنواره گل تماشایی با برد خاطره انگیزی آن جدال حساس را به پایان برساند.

احمدرضا عابدزاده، افشین پیروانی، بهروز رهبری فر، داوود محبوب، مهرداد میناوند، نعیم سعداوی، کریم باقری، ادموند بزیک، مهدی مهدوی کیا و علی دایی ترکیب اصلی و یازده نفره پرسپولیس در آن دیدار را تشکیل می‌دادند.

سرمربیگری پرسپولیس در این دیدار خاطره انگیز و ویژه بر عهده استانکو کروات بود، مربی که چند سال پیش دارفانی را وداع گفت و از دنیا رفت.

۱۰۵۹۴ روز از این دیدار عجیب با کامبکی دور از انتظار برای پرسپولیسی‌ها می‌گذرد.

انتهای پیام/