شناسهٔ خبر: 74636609 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفا آنلاین | لینک خبر

زمان واریز مرحله چهارم کالابرگ

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، از تصویب اعتبار ۱۷۸ هزار میلیارد تومانی برای اجرای طرح کالابرگ در شورای سران قوا خبر داد.

صاحب‌خبر -

شفاآنلاین»عمومی» طرح کالابرگ الکترونیکی که با هدف کمک به تأمین بخشی از نیازهای معیشتی دهک‌های اول تا هفتم جامعه در سه مرحله اجرایی شده است، اکنون در انتظار تخصیص اعتبار برای ادامه پرداخت‌هاست. با تصویب بودجه‌ای بالغ بر ۱۷۸ هزار میلیارد تومان برای کالابرگ و تصمیم اخیر دولت برای قطع یارانه دهک‌های پردرآمد، بار دیگر امید به استمرار و گسترش این طرح در بین یارانه‌بگیران افزایش یافته است.

زمان واریز مرحله چهارم کالابرگ الکترونیکی

به گزارش شفاآنلاین با تصویب بودجه ۱۷۸ همتی برای پرداخت کالابرگ و با توجه به اعلام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مبنی بر قطع یارانه دهک‌های پردرآمد (دهک‌های ۸ تا ۱۰) از شهریور ماه و تخصیص منابع حاصل از این اقدام به تأمین اعتبار کالابرگ؛ انتظار می‌رود مرحله چهارم کالابرگ، همزمان با قطع یارانه پردرامدها و یا پس آن به حساب سرپرستان خانوار واریز شود.

لینک کپی شد لینک کوتاه: https://shafaonline.ir/001XKS