شناسهٔ خبر: 74631839 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

این مطلب از گروه وب گردی تهیه شده و فقط جنبه سرگرمی دارد

فیلم / محمد ولی‌زادگان بازیگر پیرپسر: زن اصلا نمیگیرم ... / نمیخوام اسیر زن و عروسی بشم ..! خیلی فرق نمیکنه ...

محمد ولی‌زادگان، بازیگر و کارگردان برجسته سینما، در گفتگویی در پادکست اثر پروانه‌ای از دلایل عدم تمایلش به ازدواج صحبت کرد و اظهار داشت که به اهداف شخصی‌اش رسیده و ازدواج را نیازمند درکی می‌داند که هنوز در خود نمی‌بیند.

صاحب‌خبر -

محمد ولی‌زادگان ستاره‌ای که این روزها در دنیای سینما حسابی می‌درخشد، در گفتگویی باز درباره دیدگاه متفاوتش نسبت به ازدواج صحبت‌های جالبی ارائه داد. ولی‌زادگان که بیشتر با مجموعه تلویزیونی پرطرفدار «پیرپسر» شناخته می‌شود، موفق شده توجه بسیاری از مخاطبان و منتقدان را به سمت هنرنمایی‌هایش جلب کند.

چرا ولی‌زادگان تمایلی به ازدواج ندارد؟

این بازیگر برجسته که در گفت‌وگویی صریح، دیدگاهش را درباره مسئولیت‌های زندگی مشترک مطرح کرد، علت اصلی عدم تمایل خود به ازدواج را تشریح کرد. او در بخشی از صحبت‌هایش بیان کرد: "ازدواج نکردم و الان دیگه خیلی فرق نمی‌کنه بشه یا نشه، چون مسئولیتت بیشتر میشه. برام مهم نیست تایمش بگذره، من به چیزی که می‌خواستم رسیدم. ازدواج یک درکی می‌خواد که من هنوز در خودم نمی‌بینم."

قهرمان "پیرپسر" که کاملاً متفاوت ظاهر شده!

محمد ولی‌زادگان در نقش‌های سینمایی و تلویزیونی خود همیشه توانسته تصویری متفاوت از شخصیت‌هایش به نمایش بگذارد و این بار نیز در مجموعه « پیرپسر »، شخصیتی ارائه کرده که با او کاملاً همخوانی ندارد! او نه تنها این شخصیت را به صورت حرفه‌ای و روان به نمایش گذاشته، بلکه موفق به کسب محبوبیت خاصی میان طرفداران شده است.

تلاش‌های ولیزادگان برای خلق هنرهای ماندگار، از او چهره‌ای ساخته که این روزها بسیاری درباره زندگی حرفه‌ای و شخصی وی کنجکاوند. دیدگاه‌های متفاوتش درباره ازدواج و زندگی شخصی نیز بخشی از جذابیت ماجرای این هنرمند را شکل داده است.

منبع:ساعدنیوز

درحال بارگزاری...

دریافت فایل News_rokna-1155926_LazyVideo_محمد-ولی-زادگان-ستاره-سریال-پیرپسر-نمیخوام-با-زن-گرفتن-خودمو-اسیر-کنم.mp4 با حجم
0 bytes