شناسهٔ خبر: 74629434 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

نیویورک تایمز:

۶۰ درصد از نسل جدید آمریکا حماس را بر اسرائیل ترجیح می‌دهند

نظرسنجی تازه دانشگاه هاروارد و مؤسسه هریس نشان می‌دهد که ۶۰ درصد از نسل جدید آمریکا در جریان جنگ غزه، حماس را بر «اسرائیل» ترجیح می‌دهند؛ نتیجه‌ای که بازتاب فعالیت‌های دانشجویی برای توقف محاصره غزه و فشارهای دولت ترامپ بر دانشگاه‌ها را نشان می‌دهد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، یک نظرسنجی مشترک دانشگاه هاروارد و مؤسسه هریس که یکشنبه توسط روزنامه «نیویورک تایمز» منتشر شد، نشان می‌دهد که ۶۰ درصد از نسل جدید ایالات متحده در جریان جنگ غزه، جنبش مقاومت اسلامی (حماس) را بر «اسرائیل» ترجیح می‌دهند.

نتایج این نظرسنجی در حالی منتشر می‌شود که دانشجویان دانشگاه‌های آمریکایی با برگزاری تحرکات و تجمع‌های جوانانه خواستار توقف جنگ و محاصره غزه شده‌اند.

این موضوع در سایه فشارهایی است که دولت دونالد ترامپ بر دانشگاه‌ها وارد می‌کند؛ به‌طوری که کمیته‌ای آمریکایی در جولای گذشته، رؤسای سه دانشگاه آمریکا را درباره اقداماتی که برای «مبارزه با یهودستیزی در دانشگاه» انجام داده‌اند، مورد بازجویی قرار داد. این اقدام پس از اتهاماتی بود که دانشگاه‌ها «تلاش کافی برای تأمین امنیت دانشجویان یهودی» نکرده‌اند.

طبق گزارش روزنامه «وال استریت ژورنال»، دانشگاه‌های برتر آمریکا، از جمله هاروارد، پرینستون و ییل، تحت فشار فزاینده دولت ترامپ قرار دارند و این امر آن‌ها را به به‌کارگیری اقدامات مالی بی‌سابقه‌ای واداشته است تا بتوانند در برابر این چالش‌ها تاب‌آوری بیشتری داشته باشند.