شناسهٔ خبر: 74620568 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

در گفتگو با SNNTV؛

عزیزی: آذربایجان و ارمنستان در مسئله زنگزور خطای راهبردی داشتند؛ حضور آمریکا در قفقاز نتیجه‌ای نخواهد داشت + فیلم

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به خطای راهبردی آذربایجان و ارمنستان در مسئله زنگزور اشاره کرد و تأکید کرد که حضور آمریکایی‌ها در منطقه قفقاز هیچ دستاوردی نخواهد داشت.

صاحب‌خبر -

عزیزی: آذربایجان و ارمنستان در مسئله زنگزور خطای راهبردی داشتند؛ حضور آمریکا در قفقاز نتیجه‌ای نخواهد داشت + فیلم

عزیزی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با SNNTV گفت: "آذربایجان و ارمنستان در مسئله زنگزور خطای راهبردی داشتند و به منافع منطقه توجه نکردند." وی افزود: "در موضوع زنگزور باید نگاه جامع داشته باشیم و آن را صرفاً به عنوان یک جاده عبوری نپنداریم."

عزیزی همچنین بر لزوم توجه به منافع منطقه‌ای تأکید کرد و گفت: "حضور آمریکایی‌ها در منطقه هیچ دستاورد و امنیتی برای هیچ کشوری نداشته است." وی افزود که "حضور آمریکا در منطقه قفقاز نیز هیچ نتیجه‌ای نخواهد داشت و کشورها باید در تصمیمات خود دقت بیشتری داشته باشند."

 

کد ویدیو
دانلود ویدیو
<div id="video-display-embed-code_2995417" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1299908/2995417?width=600&height=400"></script></div>