شناسهٔ خبر: 74614352 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

استاندار گیلان:

گیلان با تقدیم ۸۰۰۰ شهید نقش استراتژیک در دفاع مقدس ایفا کرد

استاندار گیلان با بیان اینکه استان با وجود داشتن کمتر از سه درصد جمعیت کشور، ۸۰۰۰ هزار شهید و شش درصد آزادگان ایران اسلامی را تقدیم انقلاب کرده است، گفت: این واقعیت نشان‌دهنده نقش استراتژیک مردم گیلان در دفاع از میهن است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، هادی حق‌شناس امروز _شنبه هشتم شهریور_ در اجلاسیه شهدای پشتیبانی دومین کنگره ۸۰۰۰ شهید دفاع مقدس استان که در باغ موزه دفاع مقدس رشت برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گیلان، اظهار کرد: گیلان با جمعیتی کمتر از سه درصد کشور، هشت هزار شهید و شش درصد آزادگان ایران اسلامی را تقدیم انقلاب کرده است و این واقعیت نشان‌دهنده نقش استراتژیک مردم استان در دفاع از میهن است.

وی با اشاره به ریشه‌های تاریخی و مذهبی گیلان، افزود: پس از شهادت امام حسن عسکری (ع) در سال ۲۶۰ هجری قمری و آغاز امامت حضرت ولی‌عصر (عج)، این سرزمین همواره محل برافراشته شدن پرچم اهل بیت (ع) بوده است و حضور علویان در گیلان تا حکومت‌هایی چون آل‌بویه و قیام میرزا کوچک‌جنگلی، نشان‌دهنده پایداری مردم استان برای حفظ هویت دینی و ملی ایران است.

استاندار گیلان خاطرنشان کرد: گیلان از دیرباز در تاریخ ایران حضوری فعال و تأثیرگذار داشته و از برافراشته شدن پرچم اهل بیت (ع) بیش از ۱۱ قرن پیش تا حضور مؤثر مردم در نهضت مشروطه و جنبش‌های آزادی‌خواهانه، همواره نقشی ویژه در شکل‌گیری هویت ایرانی ایفا کرده است.

حق‌شناس ادامه داد: گیلان نه‌تنها در تاریخ، بلکه در عرصه فرهنگی و آموزشی نیز پیشگام بوده و بسیاری از علمای برجسته و شخصیت‌های تأثیرگذار شیعه در این استان پرورش یافته‌اند و این میراث ارزشمند باید برای نسل‌های آینده منتقل شود تا هویت ایرانی و اسلامی تقویت شود.

وی با تأکید بر اهمیت نقش‌آفرینی مردم در پشتیبانی از جبهه‌ها،: تصریح کرد: این کنگره فرصتی برای تجلیل از همه کسانی است که در کنار نیروهای مسلح، با کمک‌های مادی و معنوی، سهم بزرگی در دفاع از کشور داشتند.

استاندار گیلان گفت: یاد و خاطره شهدا و ایثارگران باید همیشه زنده بماند تا نسل‌های آینده بدانند آزادی و امنیت امروز، ثمره فداکاری آن‌ها است.