شفقنا- خوردن غذاهایی مانند آووکادو، موز و اسفناج با کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، بستری شدن در بیمارستان یا مرگ مرتبط است.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا؛ گاردین نوشت: یک مطالعه نشان میدهد که خوردن غذاهای غنی از پتاسیم، مانند آووکادو، موز و اسفناج، میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، بستری شدن در بیمارستان و مرگ را تا ۲۴ درصد کاهش دهد. از سوی دیگر تحقیقات قبلی نشان داده است که حذف نمک از وعدههای غذایی میتواند خطر ابتلا به مشکلات قلبی را کاهش دهد. این درحالی است که پتاسیم میزان نمکی را که بدن شما از جریان خون خارج میکند، افزایش میدهد.
پروفسور هنینگ بوندگارد، نویسنده ارشد این مطالعه و استاد بیمارستان دانشگاه کپنهاگ گفت: «بدن انسان با یک رژیم غذایی غنی از پتاسیم و کم سدیم تکامل یافته است – زمانی که اجداد ما در صحرا و طبیعت متولد و بزرگ شدند و [میوه و سبزیجات] میخوردند. اما اکنون ما تمایل به [یک] رژیم غذایی مدرن که شامل غذاهای فرآوری شده است، روی آوردهایم و هرچه این غذاها بیشتر فرآوری شود، سدیم بیشتر و پتاسیم کمتری در غذا میبینیم. پتاسیم برای عملکرد قلب بسیار مهم است و ما از مطالعات مشاهدهای میدانیم که پتاسیم پایین خطر آریتمی و نارسایی قلبی و مرگ را افزایش میدهد.
این خبر را در گاردین ببینید