شناسهٔ خبر: 74587700 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: طبنا | لینک خبر

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در جمع اصحاب رسانه بیان داشت:

نجات ۴۰۴ نوزاد از سقط غیرقانونی با افزایش مراکز نفس

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه جوانی جمعیت این موضوع را از ارکان اصلی توسعه پایدار دانست.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از فارس، دکتر «اورنگ ایلامی» در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن گرامیداشت هفته دولت، با اشاره به اقدامات این دانشگاه در حوزه سلامت خانواده و جمعیت بیان داشت: دانشگاه علوم پزشکی شیراز موفق به کسب رتبه دوم کشوری در اجرای برنامه‌های جوانی جمعیت شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: مراکز نفس (نجات فرزندان سقط) از ۲۴ به ۳۴ مرکز افزایش یافته و در همین راستا با همکاری بسیج جامعه پزشکی، ۴۰۴ نوزاد از سقط غیرقانونی نجات یافته‌اند.

دکتر ایلامی همچنین به حمایت‌های تغذیه‌ای برای کودکان اشاره کرد و گفت: تاکنون ۴ هزار و ۷۰۰ کودک دچار اختلال رشد شناسایی شده و با جذب ماهیانه ۴ و ۷ دهم میلیارد تومان تحت پوشش حمایت تغذیه‌ای وزارت رفاه قرار گرفته‌اند.

او به موفقیت‌های دانشگاه در حوزه سلامت مادر و کودک اشاره کرد و بیان داشت: این دانشگاه رتبه اول کشوری در غربالگری ۲۳ بیماری متابولیک ارثی در بدو تولد را کسب کرده و پوشش غربالگری شنوایی نوزادان نیز به ۹۵ درصد افزایش یافته است که با گسترش مراکز غربالگری از ۲۹ به ۳۲ مرکز محقق شده است.