شناسهٔ خبر: 74584709 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

شیرینی بندگی با نماز

سمنان - ایرنا - نماز ارتباطی زنده و مداوم میان انسان و خالق و فرصتی برای آرامش دل، زدودن غبار غفلت و بازگشت به یاد خداوند است و برگزاری ششمین اجلاسیه سراسری نماز دانش‌آموزی به میزبانی سمنان تلاشی برای تجربه این احساس ناب است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، نماز علاوه بر بعد معنوی، در ساختن شخصیت متوازن و آرام نقش اساسی دارد و استمرار در آن نظم و انضباط به زندگی می‌بخشد و روح مسوولیت‌پذیری و وقت‌شناسی را تقویت می‌کند.

نماز نه‌تنها وسیله‌ای برای پرورش روح و تقرب به خداست، بلکه چراغی برای روشنایی مسیر زندگی، عاملی برای اصلاح جامعه و راهی برای رسیدن به آرامش حقیقی به شمار می‌آید و بر همین پایه روز پنجشنبه ششمین اجلاسیه ملی نماز دانش‌آموزی در مجتمع فرهنگی کلاهدوز شهمیرزاد در استان سمنان برگزار شد تا دانش‌آموزان بیش از پیش با اهمیت و برکات اقامه نماز آشنا شوند.

ضرورت توجه به پرورش دانش‌آموزان

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و به ویژه شهدای جنگ تحمیلی اخیر افزود: اجلاسیه نماز اقدامی ارزشمند در مسیر تعالی و پرورش دانش‌آموزان است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی ادامه داد: چشاندن حلاوت عبادت به دانش‌آموزان به عنوان آینده‌سازان مملکت نقشی مهم در حرکت آنان در مسیر الهی و فطرت دارد.

خطیب جمعه سمنان تصریح کرد: عبودیت و بندگی خداوند راه سعادت و تعالی است و باید دانش‌آموزان را به این سمت سوق و پرورش داد.

اقامه نماز اول وقت هموار کننده مسیر سعادت

استاندار سمنان هم با اشاره به اهمیت نماز، گفت: اقامه نماز اولویت هر کاری است.

محمدجواد کولیوند افزود: توجه به معرفت و اقامه نماز زمینه‌ساز سعادت و تعالی است.

اجلاسیه نماز گامی ارزشمند در مسیر ترویج اقامه نماز

قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور نیز با اشاره به اهمیت اقامه نماز، گفت: آموزش و پرورش برای ترویج فرهنگ اقامه نماز به خوبی در میدان فعالیت دارد.

سیداحمد زرهانی افزود: اجلاسیه نماز اقدامی ارزشمند در ترویج معارف دینی است.

نیروی انسانی عامل توسعه یافتگی

نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی گفت: اساس توسعه‌یافتگی نیروی انسانی است و تربیت نیروی انسانی توانمند و کارآمد از مسیر وزات آموزش و پرورش می‌گذرد.

عباس گلرو افزود: نگاه ابتکاری و تحولی نیاز امروز جامعه است و باید تحول‌سازی و نگاه روبه آینده نیاز امروز جامعه است و آموزش و پرورش باید در این زمینه نقش آفرین باشد.

وی ادامه داد: جایگاه آموزش و پرورش و معیشت کارکنان این وزارتخانه مهم و مجلس شورای اسلامی حامی آموزش و پرورش است.

فرهنگ‌سازی لازمه ترویج نماز

نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین گفت: فرهنگ‌سازی لازمه ترویج اقامه نماز است.

احمدعجم افزود: فرهنگ‌سازی نیازمند ابزار و بستر است و می‌توان از ظرفیت مسجدها در جوار مدرسه‌ها استفاده کرد.

وی با اشاره به بزرگی خانواده آموزش و پرورش، گفت: مجلس شورای اسلامی به آموزش و پرورش نگاه ویژه دارد.

به گزارش ایرنا، فعالان و برگزیدگان اجلاسیه ملی نماز از نقاط مختلف کشور تجلیل شدند.