شناسهٔ خبر: 74573933 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

اردوهای مدارس را به تورهای گردشگری تبدیل کنیم/ برگزاری جشنواره گردشگری کودک

معاون گردشگری وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت:باید اردوها درمدارس رابه تورهای گردشگری به همراه راهنمایان تبدیل کنیم.

صاحب‌خبر -

انوشیروان محسنی بندپی در نشست هم‌اندیشی و برنامه‌ریزی میز ملی گردشگری کودک و نوجوان که روز چهارشنبه با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان بخش دولتی و خصوصی در معاونت گردشگری برگزار شد، بر اهمیت آموزش عملی در حوزه گردشگری کودک تأکید کرد و اظهار داشت: آنچه کودکان در محیط واقعی تجربه می‌کنند ماندگارتر از آموزش‌های صرفاً تئوری است. کودکان و نوجوانان را باید با ظرفیت‌های طبیعی، تاریخی و فرهنگی ایران آشنا کنیم؛ از جنگل‌های هیرکانی تا تمدن چند هزار ساله این سرزمین. این تجربه‌ها موجب می‌شود نسل جدید عشق و تعلق خاطر عمیق‌تری به وطن پیدا کند و خود را مسئول حفظ میراث فرهنگی و طبیعی بداند.

وی افزود: گردشگری کودک نباید به یک رویداد مقطعی محدود شود، بلکه باید در طول سال جریان‌ساز باشد. وظیفه دولت حمایت و تسهیل‌گری است تا بخش خصوصی بتواند با انگیزه و علاقه، برنامه‌های متنوع و اثرگذاری در این زمینه اجرا کند.

محسنی بندپی با بیان اینکه در دنیا روی گردشگری کودک کار شده ما هم باید شاهد تحول پایدار در این صنعت باشیم، ادامه داد: کودکان می توانند مشوق خانواده ها برای به حرکت درآوردن گردشگری شوند. باید اردوها در مدارس را به تورهای گردشگری به همراه راهنمایان تبدیل کنیم. در مدارس خارجی کلاس‌ها به صورت حداقلی برگزار می‌شود و دانش آموزان آموزش‌ها را در محیط‌های مرتبط فرا می‌گیرند، ما باید به این سمت و سو برویم.