شناسهٔ خبر: 74573106 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بیان کرد:

تداوم عمران و آبادانی روستاها با اشتغال و درآمد پایدار روستاییان

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: با افزایش اشتغال و درآمد پایدار برای روستاییان می‌توانیم به عمران و آبادانی روستاها توجهی جدی و بیشتر داشته باشیم.

صاحب‌خبر -

غلامرضا صالحی امروز چهارشنبه پنجم شهریور در مراسم افتتاح طرح هادی روستای گیلوان در خلخال، اقدامات و فعالیت‌های بنیاد مسکن را در روستاها قابل توجه توصیف کرد و افزود: محوریت خدمات‌رسانی ما در روستاها بر پایه توسعه پایدار روستایی است چرا که معتقدیم روستاها مرکز تولید و تأمین امنیت غذایی کشور هستند.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تصریح کرد: بنیاد مسکن نهاد انقلابی بر پایه توجه به عمران و آبادانی روستاها است که طرح‌های متعددی نظیر مقاوم سازی مساکن روستایی، تأمین زمین، اجرای طرح‌های هادی و عمرانی را در روستاها هدف گذاری کرده است.

صالحی گفت: تمام تلاش ما بر این است تا کارهای عمرانی در روستاها به نحوی انجام شود تا در کنار ایجاد اشتغال و درآمد پایدار، به ماندگاری روستاییان نیز کمکی جدی بکنیم.

وی ضرورت تداوم اجرای طرح‌های عمرانی و زیربنایی را در روستاها یادآور شد و خاطرنشان کرد: با حضور مسئولان کشوری و استانی قطعا اجرای این طرح‌ها ادامه پیدا می‌کند و از محل اعتبارات سال جاری برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام منابع خوبی در نظر گرفته شده است.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اضافه کرد: سعی ما بر این خواهد بود تا طرح هادی روستای نمونه گردشگری و تاریخی گیلوان را در سال جاری و سال آینده ادامه داده و به تکمیل این پروژه در مراحل مختلف کمک کنیم.

صالحی بیان کرد: بنیاد مسکن رویکرد توسعه محور را در روستاها برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری کرده و سعی بر این است تا در اجرای این طرح‌ها با سرعت عمل بیشتر و کیفی‌تر عمل کنیم.

انتهای پیام