شناسهٔ خبر: 74571538 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

برگزاری مراسم بدرقه تیم ملی ووشو به رقابت‌های قهرمانی جهان/ صدیقی: بهترینِ خودتان باشید

مراسم بدرقه تیم ملی ووشو به رقابت‌های قهرمانی جهان ۲۰۲۵ - برزیل با حضور رئیس فدراسیون برگزار شد.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

بر اساس گزارش روابط عمومی فدراسیون ووشو، صبح امروز (چهارشنبه - ۵ شهریورماه) در سالن جلسات فدراسیون، مراسم بدرقه تیم‌های ملی ساندا و تالو ایران به رقابت‌های ووشو قهرمانی جهان ۲۰۲۵ - برزیل با حضور مسئولان فدراسیون، کادرفنی تیم ملی و ملی‌پوشان ایران برگزار شد.

در این مراسم امیر صدیقی رئیس، لیلا زکی‌زاده نایب‌رئیس، مجید ملکی دبیرکل فدراسیون همراه با مهدی خانی دبیر کمیته تیم‌های ملی، امیرعباس لشکری رییس کمیته پزشکی فدراسیون ووشو ایران، رامین موحدنیا سرمربی تیم ملی ساندا آقایان، الهه منصوریان سرمربی تیم ملی ساندا بانوان، فرشاد عربی سرمربی تیم ملی تالو آقایان، محبوبه کریمی سرمربی تیم ملی تالو بانوان و مربیان و ملی‌پوشان تیم‌های ساندا و تالو حضور داشتند.

در این مراسم ابتدا مجید ملکی، دبیرکل فدراسیون به ارائه توضیحاتی درباره چگونگی سفر به برزیل، نحوه برگزاری مسابقات و مسائلی نظیر تدارکات تیم، اسکان و پرواز تیم پرداخت و سپس لشکری درباره مسائل پزشکی و امور سلامت‌محور در این سفر با کادر‌های فنی و ملی‌پوشان صحبت کرد.

در بخش بعدی مراسم این مربیان تیم‌های ملی و ووشوکاران باسابقه کشورمان بودند که درباره حضور در این مسابقات مهم صحبت کرده و ضمن بیان ارزش والای پیراهن مقدس تیم ملی، بر تلاش و مبارزه با حداکثر توان ممکن برای بالا بردن پرچم ایران و کسب مدال‌ها و سکو‌های جهانی تأکید کردند.

در ادامه امیر صدیقی، رئیس فدراسیون ووشو با بیان خداقوت به ملی‌پوشانی که پس از هفته‌ها مبارزه و اردو به تیم ملی رسیده‌اند، اظهار داشت: مسابقات قهرمانی جهان برای ما رویداد بسیار مهمی است که هفدهمین دوره آن در برزیل برگزار خواهد شد. دوره قبل به دلیل بروز کم‌کاری‌ها و کارشکنی‌ها، در مسابقات جهانی حاضر نشدیم و جای ما خالی بود. البته که بعداً با برگزاری تورنمنتی در چین مجبور شدند حق ما را بدهند، اما مسابقات جهانی بدون حضور ایران بی‌معناست. آخرین دوره که تیم ملی ایران در مسابقات جهانی شرکت کرد، سال ۲۰۱۹ در شانگهای بود که بسیار خوش درخشیدیم و ۹ مدال طلا گرفتیم.

وی در ادامه خطاب به مسافران جهانی بیان داشت: خوش‌حالیم که شما در این جمع قرار گرفتید و البته جای خیلی‌های دیگر هم خالی است که زحمات زیادی کشیده‌اند. شما ستارگان و بزرگان ووشو هستید که خیلی تلاش کرده‌اید به این‌جا برسید و باید قدر این لباس و پرچم که باعث افتخار و مباهات ماست را بدانید. شما اعضای تیم ملی ایران هستید و قطعاً قلب یک ملت با شماست. شما چکیده تمام خانوه بسیار بزرگ ووشو ایران هستید که در جای‌جای ایران تلاش کرده‌اند.

رئیس فدراسیون ووشو هم‌چنین گفت: شما وقتی از تونل مسابقات به سمت میدان برگزاری مسابقه می‌روید، تمام زندگی‌تان جلوی چشم‌تان می‌آید. بچگی و کودکی خود را مرور می‌کنید و برای مثال از فرم زدن‌ها یا مدال گرفتن‌ها یاد می‌کنید. وقتی به آن نقطه می‌رسید، بدون آمادگی ذهنی به مدال نمی‌رسید. آمادگی ذهنی یعنی این که شما به مسابقات جهانی می‌روید تا بهترینِ خودتان باشید، بهترین نمایش را ارائه بدهید و هم خودتان و هم مربیان و هم مردم از نمایش شما راضی باشند.

در پایان صحبت‌های حضار، تولد شجاع پناهی، ملی‌پوش ساندای ایران که مصادف با برگزاری جلسه شده بود توسط فدراسیون جشن گرفته شد. در نهایت هم امیر صدیقی لوح بهترین تالوکار سال ۲۰۲۴ از نگاه فدراسیون جهانی ووشو را به زهرا کیانی، ملی‌پوش تالوی کشورمان اهدا کرد.

انتهای پیام/