بهمن اصغریطلب سهشنبه، چهارم شهریور در حاشیه افتتاح پروژه گاز ۲۰ هزار مترمکعبی خیابان نواب بندرانزلی در سومین روز از هفته دولت در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: این پروژه با اعتبار ۷۳ میلیارد و ۸۱ میلیون ریال انجام شده و به بهرهبرداری رسید.
وی افزود: این پروژه از طرحهای مقاومسازی و درون شهری (TBS) است و یک اقدام پدافندی برای تابآوری شبکه در مواقع بحران محسوب می شود.
رئیس اداره گاز بندرانزلی با بیان اینکه در هفته دولت امسال سه واحد صنعتی عمده شهرستان با مبلغ ۴۴ میلیارد ریال به شبکه گاز متصل شدند، افزود: ۱۳۷ مشترک صنعتی عمده دارای ایستگاه هستند.
اصغریطلب با بیان اینکه بندرانزلی جزء شهرستانهای سبز در گازرسانی و اتصال مشترکین به شبکه گاز است، گفت: در حال حاضر علاوه بر شهر بندرانزلی همه روستاهای شهرستان نیز به شبکه گاز متصلند و این اداره ۷۵ هزار مشترک شهری و روستایی دارد.
انتهای پیام