شناسهٔ خبر: 74556572 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

در اطلاعیه شرکت توزیع نیروی برق شیراز تأکید شد

سرمایه‌گذاری ویژه دولت در نیروگاه‌های خورشیدی فارس برای کاهش ناترازی برق

شرکت توزیع نیروی برق شیراز اعلام کرد دولت در راستای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و کاهش ناترازی برق، سرمایه‌گذاری ویژه‌ای برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی ۳ مگاواتی انجام می‌دهد. این طرح با همکاری بخش خصوصی و ایجاد ۲۰ ساختگاه دولتی در محدوده عملیاتی شیراز اجرایی خواهد شد.

صاحب‌خبر -

در اطلاعیه امروز سه‌شنبه چهارم شهریور شرکت توزیع نیروی برق شیراز آمده است که علاوه بر حضور گسترده بخش خصوصی، توسعه نیروگاه‌های دولتی نقش ارزنده‌ای در کنترل ناترازی برق ایفا می‌کند. دولت اهتمام ویژه‌ای دارد تا با اجرای این پروژه‌ها، دسترسی به انرژی پایدار و کاهش کمبود برق در استان را تضمین کند.

به گفته شرکت توزیع نیروی برق شیراز، نیروگاه‌های خورشیدی به دلیل سازگاری با محیط زیست و تامین انرژی پایدار، در اولویت توسعه قرار گرفته‌اند. مجوز هزینه‌کرد برای ۲۰ ساختگاه دولتی صادر شده و پیمانکاران آن انتخاب شده‌اند؛ بخش عمده‌ای از این پروژه‌ها در سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید.

با تکمیل این پروژه‌های خورشیدی، گامی موثر در کاهش ناترازی انرژی برق استان برداشته خواهد شد و به توسعه پایدار انرژی کمک شایانی خواهد شد.

انتهای پیام