شناسهٔ خبر: 74553551 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

استاندار کردستان:

دولت عزم جدی برای جبران عقب‌ماندگی‌های گذشته استان کردستان دارد

استاندار کردستان گفت: دولت چهاردهم عزم جدی برای جبران عقب‌ماندگی‌های گذشته استان کردستان دارد، اگرچه در سال‌های گذشته اقدامات خوبی انجام شده است، اما هنوز فاصله زیادی با میانگین‌های کشوری دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، آرش زره‌تن لهونی ظهر امروز _سه‌شنبه چهارم شهریور_ در جلسه شورای اداری استان کردستان اظهار کرد: در استان کردستان چهار شهرستان مورد هدف حملات اسرائیل قرار گرفت، اما با همراهی خوب مردم و تلاش‌های دولت مرکزی، توانستیم شرایط سخت را پشت سر بگذاریم و آرامش امروز استان را حفظ کنیم.

وی با اشاره به پروژه‌های هفته دولت در کردستان، افزود: در مجموع ۵۰۰ پروژه با اعتبار ۱۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان قابل افتتاح و کلنگ‌زنی هستند که ۴۴۳ پروژه به ارزش ۱۰ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان قابل بهره‌برداری و ۵۷ پروژه با اعتبار ۷,۱۰۰ میلیارد تومان کلنگ‌زنی می‌شود.

استاندار کردستان گفت: یکی از پروژه‌های مهم، پروژه آبرسانی شهرستان بانه است که عملیات اجرایی آن آغاز شده و نیاز هست سرعت بیشتری گرفته و مورد توجه ویژه دولت قرار گیرد.

زره‌تن لهونی با اشاره به پروژه تالار مرکزی یا فرهنگ سنندج ادامه داد: این پروژه با پیشرفت ۹۳ درصدی در حال اجرا است و امیدواریم با سرعت بیشتری ادامه یابد تا در کمترین زمان ممکن به بهره‌برداری برسد.

وی بر ضرورت توجه ویژه به حوزه فرهنگی استان تأکید و عنوان کرد: سنندج به عنوان مرکز استان و شهر فرهنگی، نیازمند مجموعه‌ای فرهنگی است که پاسخگوی نیاز جامعه فرهنگی و فرهیختگان باشد که تکمیل تالار مرکزی شهر سنندج یکی از اولویت‌های استان است و انتظار داریم این پروژه هر چه سریع‌تر به اتمام برسد.

استاندار کردستان تصریح کرد: با توجه به موقعیت استراتژیک استان و هم‌مرزی با اقلیم کردستان عراق، ایجاد بندر خشک و دهکده لجستیکی در سنندج می‌تواند رونق اقتصادی قابل توجهی برای استان ایجاد کند.

زره‌تن لهونی ادامه داد: این طرح باعث خواهد شد کالاها به جای عبور از بنادر جنوبی، در استان تشریفات گمرکی خود را انجام دهند و حمل و نقل با هزینه کمتری صورت گیرد.

وی اضافه کرد: اقدامات اولیه و پیگیری‌های لازم در این زمینه آغاز شده و منتظر صدور مجوزهای لازم در تهران هستیم.

استاندار کردستان تاکید کرد: دولت چهاردهم عزم جدی برای جبران عقب‌ماندگی‌های گذشته استان کردستان دارد، اگرچه در سال‌های گذشته اقدامات خوبی انجام شده، اما هنوز فاصله زیادی با میانگین کشوری داریم و نیازمند حمایت ویژه و اعتبارات جهشی هستیم.

زره‌تن لهونی عنوان کرد: با دستور رئیس جمهور، شورای توسعه استان کردستان با ریاست معاون اول رئیس جمهور تشکیل شده که در آن تصمیمات اقتصادی مهمی اتخاذ می‌شود و انتظار داریم این شورا و هیئت دولت توجه ویژه‌ای به توسعه استان داشته باشند و دستورات لازم برای پیگیری موضوعات استان صادر شود.