شناسهٔ خبر: 74551025 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

معاون حقوقی رئیس‌جمهور:

توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و رفع خاموشی‌ها در اولویت دولت است

معاون حقوقی رئیس‌جمهور گفت: دولت کاهش ناترازی‌ها را در دستور کار قرار دارد و توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و رفع خاموشی‌ها در اولویت دولت است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، حجت‌الاسلام مجید انصاری، امروز _سه‌شنبه چهارم شهریور_ در بازدید از نیروگاه سیکل ترکیبی سنندج در جمع خبرنگاران استان اظهار کرد: با وجود دلایل متعدد ناترازی در عرصه انرژی، دولت برنامه‌ریزی اساسی برای رفع این مشکلات انجام داده و شخص رئیس جمهور به صورت ویژه و مستمر بر طرح‌ها و پروژه‌ها نظارت و رصد می‌کنند.

وی افزود: در جلسات تخصصی دولت، شاهد پیگیری‌های دقیق رئیس جمهور هستیم که حتی در شرایط سخت جنگ تحمیلی ۱۱ روزه اخیر صهیونیستی، بخش انرژی کشور با تمام توان به خدمت رسانی به مردم مشغول بوده است.

معاون حقوقی رئیس جمهور گفت: خدمت به مردم عبادتی بزرگ است و مردم ایران همیشه قدرشناس این تلاش‌ها بوده‌اند و امیدواریم خداوند پاداش این زحمات را در دنیا و آخرت عنایت کند.

حجت‌الاسلام انصاری تصریح کرد: با جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید داخلی و خارجی در حوزه انرژی، امید داریم به زودی شاهد رفع کامل ناترازی‌ها و پایان خاموشی‌ها و قطع گاز و برق باشیم که علاوه بر ایجاد مشکلات برای مردم، بخش‌های صنعت، معدن و کشاورزی را نیز تحت تأثیر قرار داده است.

وی با اشاره به نوآوری‌های متخصصان کشور در شرایط دشوار تحریم و همکاری موفق با دانشگاه‌های معتبر، ادامه داد: این دستاوردها افتخار ملی ماست که موجب افزایش راندمان و بهره‌وری و توسعه واحدهای جدید شده است.

دولت سرمایه‌گذاری در بخش انرژی را دنبال می‌کند

معاون حقوقی رئیس جمهور تاکید کرد: دولت با جدیت سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های ملی و ارتقای بهره‌وری در بخش انرژی را دنبال می‌کند.

انصاری افزود: هرچند در حوزه نفت و انرژی عقب‌ماندگی‌هایی وجود دارد، اما توسعه نیروگاه‌های خورشیدی که توسط بخش خصوصی آغاز شده و فرهنگ نصب آن حتی در خانه‌ها در حال گسترش است، نویدبخش آینده‌ای روشن است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به کاهش بارندگی، خشکسالی و تغییرات اقلیمی، باید از تولید انرژی برق آبی به سمت تنوع‌بخشی در سایر منابع انرژی مانند نیروگاه‌های سیکل ترکیبی، خورشیدی و بادی حرکت کنیم.

معاون حقوقی رئیس جمهور ادامه داد: بهره‌وری و مدیریت بهینه نیروگاه‌ها نیز اولویت اول دولت است و شخص رئیس‌جمهور فرمانده این میدان بوده و با همکاری متخصصان، سرمایه‌گذاران و فعالان بخش‌های دولتی و خصوصی، این مسیر را پیگیری می‌کند.

آرش زره‌تن لهونی، استاندار کردستان نیز در این بازدید خواستار کاهش خاموشی‌های استان کردستان شد.

به گزارش ایمنا، معاون حقوقی رئیس جمهور امروز همچنین از پروژه تالار فرهنگ سنندج بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت این پروژه قرار گرفت.