شناسهٔ خبر: 74541598 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

در گفتگو با SNNTV؛

آذری جهرمی: واردکنندگان تلفن همراه ارز ۴۲۰۰ می‌گرفتند و با ارز ۸۷۰۰ گوشی می‌فروختند! + فیلم

وزیر اسبق ارتباطات از نوسانات نرخ ارز در سال ۹۷ و تأثیر آن بر بازار گوشی موبایل گفت و به رفتار واردکنندگان که ارز ۴۲۰۰ تومانی می‌گرفتند و با ارز ۸۷۰۰ تومانی گوشی می‌فروختند، اشاره کرد.

صاحب‌خبر -

محمدجواد آذری جهرمی، وزیر اسبق ارتباطات، در گفتگو با SNNTV درباره نوسانات شدید ارز در سال ۹۷ و تأثیر آن بر بازار تلفن همراه توضیح داد: "در سال ۹۷ نرخ ارز بالا رفت و بازار دچار نوسان شد که اولین تأثیر آن روی بازار گوشی‌های موبایل بود."

وی افزود: "اعتراض و اعتصاب کاسبان علاءالدین برای نرخ ارز بود و در پس این اعتراض، واردکنندگان ارز ۴۲۰۰ تومانی می‌خواستند، در حالی که آن‌ها گوشی‌ها را با ارز ۸۷۰۰ تومانی می‌فروختند."

 

کد ویدیو
دانلود ویدیو
<div id="video-display-embed-code_2987288" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1298214/2987288?width=600&height=400"></script></div>