شناسهٔ خبر: 74541091 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: الف | لینک خبر

حمله زیدآبادی به اژه‌ای: او سر بزنگاه‌ها، لحن امنیتی و تهدیدآمیز به کار می‌گیرد/ کیهان: این زبان‌درازی‌ها نتیجه مماشات با یک جریان فاسد فکری است

فعال سیاسی اصلاح‌طلب واکنش تندی به مواضع اخیر رئیس قوه قضاییه نشان داد.

صاحب‌خبر -

احمد زیدآبادی در کانال تلگرامی‌اش نوشت:

«صرف‌نظر از محتوا و شکلِ بیانیۀ جبهۀ اصلاحات، نوع واکنش رئیس قوۀ قضائیه در برابر آن، مناسب جایگاه حقوقی وی نبود.

به کارگیری این نوع عبارات، در مقابل یک سلسله توصیه‌ها از جانب جمعی از کنشگران سیاسی، پیام خوبی به جامعۀ داخلی و خارجی مخابره نمی‌کند. آقای محسنی اژه‌ای که به طور مرتب همگان را به رعایت احتیاط، تدبیر، خویشتن‌داری و لحاظِ مصالح عالی کشور در گفتار و رفتار دعوت می‌کند، به دلایلی که برای من روشن نیست، سر برخی بزنگاه‌ها، لحن امنیتی و تهدیدآمیزی به کار می‌گیرد که نه فقط تناسبی با موقعیت رسمی او ندارد، بلکه به آنچه مایۀ نگرانی خودش هم هست، دامن می‌زند».

این اظهارات زیدآبادی با واکنش «کیهان» مواجه شد و کانال تلگرامی روزنامه کیهان در این‌باره نوشت:

«در شرایطی که در طول هفته گذشته، طیف گسترده‌ای از فعالان سیاسی با نگاه‌های مختلف برای محکوم کردن سیاهه ننگین جبهه اصلاحات از هم سبقت می‌گرفتند، امروز رئیس قوه قضائیه هم با ورود به این موضوع، وظایف قانونی دادستانی را یادآوری کرد.

در این میان، احمد زیدآبادی، فعال مدعی اصلاحات که خودش هم روی دفاع از این سیاهه را نداشت به حجت‌الاسلام اژه‌ای خرده گرفت که عباراتش در نقد تسلیم‌خواهان ایران خوب نبود!

شاید گلایه زیدآبادی از یک نگاه درست باشد و با این نگاه مقصر خود قوه است! به نظر می‌رسد قوه قضائیه آنقدر با این جریان فاسد فکری در بزنگاه‌های گوناگون مماشات کرده که برخی با وقاحت تمام اینطور زبان‌درازی کرده و تهدید می‌کنند؛ عمل به وظیفه ذاتی ق.ق دامن زدن به وادادگی جبهه اصلاحات است!»