محمد رییسی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اضافه کرد: توسعه، اصلاح، احداث، برقرسانی، روشنایی و مسکن ملی از جمله این پروژه هاست.
وی به حجم عملیات پروژههای قابل افتتاح اشاره کرد و افزود: ۴۵۲ کیلومتر شبکه فشار متوسط و ضعیف و ۳۰۶ دستگاه ترانسفورماتور از جمله تجهیزات ایجاد شده برای پروژه های افتتاحیه است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان ادامه داد: ۵۱۵ کیلومتر شبکه فشار متوسط و ضعیف و ۲۳۹ دستگاه ترانسفورماتور نیز برای پروژههایی که عملیات اجرایی آنها از این هفته آغاز می شود، در نظر گرفته شده است.
رییسی خاطرنشان کرد: اعتبار پروژه های آماده افتتاح و طرح هایی که عملیات اجرایی آنها توسط شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان در هفته دولت امسال آغاز می شود، بیش از ۹۰۳ میلیارد تومان است.
به گزارش ایرنا، دوم تا هشتم شهریور به هفته دولت نامگذاری شده است.