شناسهٔ خبر: 74516880 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه پنکیک لیمو

پنکیک لیمو نوعی پنکیک بسیار خوشمزه و خوشبو است که از ترکیب مواد پنکیک با آب لیموترش تهیه می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ پنکیک لیمو نوعی پنکیک بسیار خوشمزه و خوشبو است که از ترکیب مواد پنکیک با آب لیموترش تهیه می‌شود.

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی‌پزی / طرز تهیه دسر پالدا تبریزی مناسب یلدا

پنکیک یا کیک تابه‌ای نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که مایه آن به صورت خمیری شل است و داخل ماهی تابه روی اجاق گاز پخته می‌شود. پنکیک دستورالعمل‌های پخت متفاوتی دارد؛ اما شیر، تخم مرغ و روغن ازجمله مواد اولیه اصلی برای پخت پنکیک هستند. پنکیک بیشتر به عنوان یک صبحانه خوشمزه و مشهور در بسیاری از هتل‌ها و رستوران‌ها سرو می‌شود؛ همچنین یک میان وعده خوشمزه و جذاب برای کودکان است. پنکیک لیمو نوعی پنکیک بسیار لطیف و خوشمزه است که به دلیل داشتن آب و زست لیمو ترش عطر و طعم فوق‌العاده‌ای دارد. اگر دوست دارید این پنکیک خوشمزه و خاص را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش پنکیک لیمو همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه پنکیک لیمویی

نشاسته ذرت: ۲۰ گرم

آرد قنادی: ۸۵ گرم

شکر: ۲۰ گرم

بکینگ‌پودر: ۱ قاشق چای‌خوری

تخم مرغ: ۱ عدد

ماست شیرین و ساده: ۱۰۵ گرم

آب لیمو ترش تازه: ۲ قاشق غذاخوری

زست لیمو ترش: ۱ قاش چای‌خوری

روغن: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پنکیک لیمو

برای درست کردن این پنکیک خوشمزه ابتدا تخم مرغ، شکر، ماست، آب لیمو و زست لیمو ترش را داخل یک کاسه بریزید و با همزن دستی هم بزنید، سپس آرد، نشاسته ذرت و بکینگ‌پودر را با هم مخلوط و به مواد بالا اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. یک ماهی تابه نچسب را انتخاب کنید و با ۱ قاشق روغن کف ماهی تابه را چرب کنید. ماهی تابه را روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید تا کاملا داغ شود.

حالا یک ملاقه کوچک از مایه پنکیک بردارید و داخل ماهی تابه بریزید. حدود ۳ دقیقه زمان بدهید تا یک طرف پنکیک سرخ شود، سپس پنکیک را برگردانید و ۳ دقیقه دیگر زمان بدهید تا سمت دیگر پنکیک هم سرخ شود. حالا پنکیک لیمو خوشمزه ما آماده سرو است که می‌توانید آن را همراه با عسل، نوتلا، سس شکلاتی و انواع میوه مثل موز و توت فرنگی سرو کنید، نوش جان.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: