به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ پنکیک لیمو نوعی پنکیک بسیار خوشمزه و خوشبو است که از ترکیب مواد پنکیک با آب لیموترش تهیه میشود.
بیشتر بخوانید:
آموزش شیرینیپزی / طرز تهیه دسر پالدا تبریزی مناسب یلدا
پنکیک یا کیک تابهای نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که مایه آن به صورت خمیری شل است و داخل ماهی تابه روی اجاق گاز پخته میشود. پنکیک دستورالعملهای پخت متفاوتی دارد؛ اما شیر، تخم مرغ و روغن ازجمله مواد اولیه اصلی برای پخت پنکیک هستند. پنکیک بیشتر به عنوان یک صبحانه خوشمزه و مشهور در بسیاری از هتلها و رستورانها سرو میشود؛ همچنین یک میان وعده خوشمزه و جذاب برای کودکان است. پنکیک لیمو نوعی پنکیک بسیار لطیف و خوشمزه است که به دلیل داشتن آب و زست لیمو ترش عطر و طعم فوقالعادهای دارد. اگر دوست دارید این پنکیک خوشمزه و خاص را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش پنکیک لیمو همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه پنکیک لیمویی
نشاسته ذرت: ۲۰ گرم
آرد قنادی: ۸۵ گرم
شکر: ۲۰ گرم
بکینگپودر: ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
ماست شیرین و ساده: ۱۰۵ گرم
آب لیمو ترش تازه: ۲ قاشق غذاخوری
زست لیمو ترش: ۱ قاش چایخوری
روغن: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه پنکیک لیمو
برای درست کردن این پنکیک خوشمزه ابتدا تخم مرغ، شکر، ماست، آب لیمو و زست لیمو ترش را داخل یک کاسه بریزید و با همزن دستی هم بزنید، سپس آرد، نشاسته ذرت و بکینگپودر را با هم مخلوط و به مواد بالا اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. یک ماهی تابه نچسب را انتخاب کنید و با ۱ قاشق روغن کف ماهی تابه را چرب کنید. ماهی تابه را روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید تا کاملا داغ شود.
حالا یک ملاقه کوچک از مایه پنکیک بردارید و داخل ماهی تابه بریزید. حدود ۳ دقیقه زمان بدهید تا یک طرف پنکیک سرخ شود، سپس پنکیک را برگردانید و ۳ دقیقه دیگر زمان بدهید تا سمت دیگر پنکیک هم سرخ شود. حالا پنکیک لیمو خوشمزه ما آماده سرو است که میتوانید آن را همراه با عسل، نوتلا، سس شکلاتی و انواع میوه مثل موز و توت فرنگی سرو کنید، نوش جان.
انتهای پیام/