شناسهٔ خبر: 74510172 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

در گفت‌و‌گو با الجزیره؛

دبیرکل ابتکار ملی فلسطین: طرح اشغال کامل غزه حکم مرگ برای تشکیل کشور مستقل فلسطینی است + فیلم

مصطفی برغوثی در گفت‌وگویی با الجزیره، طرح اشغال کامل غزه را پایان راه تشکیل کشور مستقل فلسطینی دانست و نسبت به پیامد‌های آن هشدار داد.

صاحب‌خبر -

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، مصطفی برغوثی، سیاست‌مدار فلسطینی و دبیرکل ابتکار ملی فلسطین در گفت‌و‌گو با الجزیره گفت: طرح اشغال کامل غزه حکم مرگ برای ایده و امکان تشکیل یک کشور مستقل فلسطینی است.

وی افزود: این طرح کرانه باختری را به‌طور کامل به دو بخش جداگانه تقسیم خواهد کرد. همچنین شهر قدس را کاملاً از باقی مناطق اشغالی کرانه باختری فلسطین جدا خواهد ساخت.

برغوثی تصریح کرد: در نتیجه این طرح هزاران فلسطینی آواره خواهند شد و بسیاری از جوامع فلسطینی در اطراف منطقه قدس نابود خواهند شد. این اقدامی دیگر از نوع پاک‌سازی قومی است که اسرائیل در حال برنامه‌ریزی برای اجرای آن است.

کد ویدیو
دانلود ویدیو
<div id="video-display-embed-code_2984581" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1297634/2984581?width=600&height=400"></script></div>