شناسهٔ خبر: 74495738 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

آزادی زندانی محکوم به قصاص با نیت امام حسن مجتبی (ع) در البرز

کرج - ایرنا- مدیر کل زندان های البرز گفت: زندانی محکوم به قصاص در سالروز شهادت امام حسن مجتبی (ع) به‌همت خیرین نیکوکار و مددکاران و مسئولان ندامتگاه مرکزی و رضایت اولیای دم آزاد شد.

صاحب‌خبر -

"علی اصغر فتحی" روز جمعه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بار دیگر شاهد لحظاتی شیرینی بودیم که جوانی به جرم قتل پس از هشت سال تحمل حبس فرصت زندگی دوباره یافته و با توبه و توسل به ائمه اطهار (ع) به ِآغوش گرم خانواده بازگشت .

وی اضافه کرد: این ثمره تلاش شبانه روزی مددکاران، مسئولان دلسوز زندان و کمک دستان پرخیر و برکت نیکوکاران و مهم‌تر از همه، گذشت اولیای دم بود.
فتحی در ادامه ضمن اشاره به ترویج فرهنگ بخشش و نیکوکاری، افزود: پاگذاشتن در مسیر معرفت الهی می‌تواند دیدگاه انسان‌ها و جهان بشریت را تغییر داده و اصلاح ذات البین که قرآن در چندین آیه از آن یاد کرده و به انجام آن فرمان داده و همیشه تاکید بزرگان دین و ائمه اطهار نیز بوده است را در بین مردم و جامعه گسترش پیدا کند.

مدیرکل زندان های البرز پیش تر نیز از آزادی ۲۲ زندانی بدهکار مالی در البرز از ابتدای ماه محرم تاکنون در این استان خبرداد و یادآورشد که با پیگیری و تلاش مسوولان مرکز مراقبت بعد از خروج زندانیان، انجمن‌های حمایت از زندانیان شهرستان‌های استان البرز و کمک خیرین نیکوکار با پرداخت مبلغ ۱۶ میلیارد ریال مقدمات آزادی ۲۲ زندانی بدهکار مالی در این استان فراهم شد.

وی گفت: این زندانیان به دلیل ناتوانی در پرداخت بدهی خود مدتی در زندان‌های استان در حبس بودند که با تلاش و پیگیری جهادی مسوولان مرکز مراقبت بعداز خروج و انجمن حمایت از زندانیان استان و همچنین خیرین نیکوکار البرزی با پرداخت ۱۶میلیارد ریال آزاد و به آغوش گرم خانواده بازگشتند.
فتحی افزود: فرهنگ دستگیری از افراد نیازمند و آسیب دیده جایگاه ویژه‌ای در جامعه دارد و کمک بزرگی به نجات زندگی خانواده زندانیان می کند و امیدواریم این مهم به‌همت خیرین ارجمند و مسئولان دلسوز شاهد گسترش آن در استان شود.