شناسهٔ خبر: 74489519 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

استاندار خوزستان: صنایع باید به سمت آب‌های نامتعارف و بازچرخانی بروند

استاندار خوزستان در مراسم معارفه مدیرعامل جدید شرکت آبفا اهواز اولویت‌های فوری این شرکت را تشریح و بر استفاده صنایع از آب‌های نامتعارف، مقابله با شایعه ها و تقویت هویت خوزستانی برای توسعه استان تاکید کرد. استاندار خوزستان در مراسم معارفه مدیرعامل جدید شرکت آبفا اهواز اولویت‌های فوری این شرکت را تشریح و بر استفاده صنایع از آب‌های نامتعارف، مقابله با شایعه ها و تقویت هویت خوزستانی برای توسعه استان تاکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، سید محمدرضا موالی‌زاده امروز پنجشنبه سی ام مرداد ماه در مراسم معارفه مدیرعامل جدید شرکت آبفای اهواز که با حضور جمعی از مسوولان در سالن نشست های شرکت آب و فاضلاب خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: با کاهش آورد آب به استان، باید هم مراقب کیفیت و پایداری آب شرب مردم باشیم و هم تامین آب بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی، دام و صنعت را به‌ صورت متوازن مدیریت کنیم.

اوی گفت: صنایع باید به‌ سمت استفاده از آب‌های نا متعارف و روش‌های بازچرخانی بروند و نمی‌توان آب خام را به‌ سادگی در اختیار واحدهای صنعتی قرار داد؛ اقدام شرکت فولاد شادگان در تصفیه و استفاده مجدد از آب، تجربه‌ای شایسته و قابل تعمیم است.

استاندار خوزستان افزود: موضوع فاضلاب و آب‌های سطحی اهواز امری جدی است و از مدیریت جدید می‌خواهم با تمام وقت و با همکاری همه همکاران آبفا این پرونده‌ها را پیگیری کند.

مقام عالی دولت چهاردهم در استان خوزستان بیان کرد: شیب اهواز کمتر از سه درصد است و مدیریت آب‌های سطحی را بسیار دشوار می‌کند؛ هر چند امسال کم‌ بارش بود، اما طی سال‌های پُربارش باید وظایف آبفا و شهرداری به‌ دقت و به‌ موقع انجام شود.

موالی‌زاده ادامه داد: تغییرهای مدیریتی امری طبیعی است و برخی حرف‌ها درباره این جا به‌ جایی‌ها مطلقاً مبنا ندارد؛ باید به‌ جای دامن‌زدن به حواشی، ظرفیت‌ها را برای خدمت به مردم به‌کار گرفت.

او تأکید کرد: هویت خوزستانی باید تقویت شود و نباید مسایل را به هویت‌های قومی گره زد؛ ما در خوزستان بزرگ و ایران بزرگ زندگی می‌کنیم، زیر پرچم ولایت و نظام مقدس جمهوری اسلامی هستیم و همه باید دست‌ به‌ دست هم برای توسعه استان حرکت کنیم.

استاندار خوزستان تاکید کرد: نگاه مقام معظم رهبری و رییس‌جمهور بر توسعه خوزستان است و این توسعه به دست شما محقق می‌شود؛ طرح‌های آبفا با حمایت و پشتیبانی ادامه می‌یابد تا آبفای اهواز با قوت، قدرت و سلامت کار را پیش ببرد.

مقام عالی دولت چهاردهم در استان خوزستان در پایان اضافه کرد: باید فضای تفاهم، اخوت، وحدت، همدلی و آرامش در مجموعه حاکم باشد تا با هم‌افزایی بتوانیم گره‌های حوزه آب و فاضلاب اهواز را بگشاییم.

لازم به توضیح است که در این نشست از تلاش‌های"سعید دشتی زاده" مدیرعامل پیشین شرکت آبفا اهواز قدردانی و "حسین عبیداوی" به عنوان مدیرعامل جدید این شرکت معارفه شد.

استاندار خوزستان: صنایع باید به سمت آب‌های نامتعارف و بازچرخانی بروند

استاندار خوزستان: صنایع باید به سمت آب‌های نامتعارف و بازچرخانی بروند

انتهای پیام/