شناسهٔ خبر: 74486570 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: شهرآرانیوز | لینک خبر

ترافیک سنگین در محور‌های منتهی به حرم مطهر و ورودی‌های مشهد (۳۰ مرداد ۱۴۰۴)

مدیر مرکز کنترل ترافیک شهرداری مشهد از ترافیک سنگین در محور‌های منتهی به حرم مطهر رضوی و ورودی‌های مشهد خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش شهرآرانیوز، سروش شباهنگ اظهار داشت: میدان قائم(عج) به سمت پلیس‌راه امام هادی(ع)، علاوه بر عبور عابران پیاده، وقوع یک تصادف منجر به سنگینی ترافیک شده است. همچنین در مسیر منزل‌آباد به سمت چاهشک (خروجی مشهد) نیز به علت تردد عابران پیاده شاهد ترافیک هستیم.

وی افزود: اطراف حرم مطهر رضوی، در چهار بازوی حرم به دلیل محدودیت‌های ترافیکی اعمال‌شده، پشت این محدودیت‌ها تراکم خودرو‌ها گزارش شده است. در رینگ دوم حرم، محور کوشش به سمت میدان حافظ و نیز در بزرگراه کلانتری، حدفاصل میدان انقلاب به سمت میدان جهاد ترافیک سنگین وجود دارد.

مدیر مرکز کنترل ترافیک شهرداری مشهد ادامه داد: در تقاطع وحدت – ولایت و تقاطع وحدت – امیرالمؤمنین(ع)، همچنین مسیر‌هایی که از سمت تقاطع گمنام می‌آیند به علت محدودیت‌هایی که در این تقاطع اعمال شده، با کندی حرکت روبه‌رو هستیم. سایر معابر شهری مشهد شرایط ترافیک روزمره را دارند که اگرچه چندان سنگین نیست، اما به دلیل حجم بازگشتی خودروها، عبور با سرعت پایین انجام می‌شود.

شباهنگ خاطرنشان کرد: در مسیر عوارضی باغچه تا پل سلام نیز علاوه بر عبور عابران پیاده، دو تصادف جزئی رخ داده بود که منجر به ایجاد حجم بار ترافیکی شد و در حال حاضر برطرف شده است، اما همچنان ترافیک با کُندی حرکت ادامه دارد.