شناسهٔ خبر: 74476185 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

جبلی: در برنامه‌های زنده‌، مسئولیت صحبت‌ کارشناس و مهمان به عهده خودشان است، زیرا کنترل صد درصدی آن ممکن نیست/ ادبیات و زبان بدن مجری برنامه‌های گفت‌و‌گو محور، می‌تواند مفاهیمی داشته باشد که باید مدیریت شود

رییس سازمان صداوسیما تاکید کرد: مجری برنامه گفت‌وگومحور صداوسیما باید رفتارها و گفتار خود را مدیریت کند.

صاحب‌خبر -

ایسنا: رییس سازمان صداوسیما تاکید کرد: مجری برنامه گفت‌وگومحور صداوسیما باید رفتارها و گفتار خود را مدیریت کند.

پیمان جبلی، درباره مسئولیت اظهارات مهمانان برنامه و مجریان توضیح داد: مسئولیت سخنان مهمان در برنامه زنده با خودش است اما مجری برنامه گفتگومحور صداوسیما باید رفتارها و گفتار خود را مدیریت کند.

جبلی توضیح داد: در برنامه‌های زنده که کارشناس و مهمان برنامه حضور پیدا می‌کنند مسئولیت صحبت و تحلیل‌شان به صورت طبیعی بر عهده خودشان است؛ به ویژه اینکه وقتی برنامه زنده است قابلیت کنترل، آن‌طور که ۱۰۰ درصد بتوان کنترل شود ممکن نیست. اما ادبیات و زبان بدن مجری برنامه‌های گفت‌وگو محور می‌تواند مفاهیمی داشته باشد که باید کنترل و مدیریت شود.