شناسهٔ خبر: 74474678 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: مشرق | لینک خبر

رژه بزرگ نظامی چین در هشتادمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم

رسانه‌ها و مقام‌های نظامی چین اعلام کردند که رژه نظامی بزرگی به مناسبت هشتامین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم با حضور ده‌ها هزار نفر و سلاح‌های جدید برگزار می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش مشرق، وو زیک، معاون هماهنگی رژه بزرگ ارتش چین در نشست خبری روز چهارشنبه به خبرنگار رویترز گفت: صدها فروند جنگنده و بمب‌افکن‌ها و همچنین تجهیزات زمینی که برخی از آنها برای نخستین بار در معرض دید عموم قرار خواهند گرفت، در این رژه به نمایش گذاشته می‌شوند.

این رژه، دومین رژه از سال ۲۰۱۵ است که برای بزرگداشت تسلیم رسمی نیروهای ژاپنی در سپتامبر ۱۹۴۵ برگزار می‌شود و هدف آن نمایش قدرت نظامی چین است. این در حالی است که برخی از همسایگان چین و کشورهای غربی به قدرت‌نمایی ارتش چین در سال‌های اخیر نگرانی‌هایی دارند.

در این رژه، تانک‌های جدید، هواپیماهای هشدار زودهنگام برای محافظت از ناوهای هواپیمابر چین و تجهیزات جدید برای مقابله با پهپادها نمایش داده خواهند شد. افزون بر این، موشک‌های ضد کشتی و سلاح‌های هایپرسونیک نیز در کانون توجه قرار خواهند گرفت، زیرا آمریکا و متحدانش خود را برای مقابله با چین در هر درگیری احتمالی آماده می‌کنند.

بنا به گزارش رسانه‌ها، این رژه که قرار است روز ۱۲ شهریور در میدان تیان‌آن‌من پکن با حضور شی جین‌پینگ رئیس‌جمهوری چین، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه و سایر مقامات و سران خارجی برگزار شود،