بر اساس گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛ در نخستین دور از نشست با فدراسیونهای کاندیدای اعزام به بازیهای آسیایی آیچی – ناگویا نشست با مسئولین و کادر فنی رشته روئینگ صبح امروز در محل کمیته ملی المپیک برگزار شد.
در این نشست محسن شادی سرپرست فدراسیون، سلیمی سرپرست دبیری، حسنی و پور عسگر پرست نواب رئیس این فدراسیون حضور داشتند که شادی ضمن ابراز تشکر از دبیرکل و مسئولین کمیته ملی المپیک جهت برگزاری این نشستها در دوره زمانی یکسال مانده به شروع بازیها اظهار داشت: این تدبیر جای تقدیر و تشکر دارد به جهت آنکه ما در این زمان باقی مانده مشکلات و مسایل خودمان را در راستای کسب بهترین نتیجه با کمیته و مسئولین در میان میگذاریم و لازم هست که این نهاد از اخرین وضعیت ملی پوشان ما مطلع باشد.
وی در ادامه افزود: در این دوره از بازیها روئینگ در ۱۴ ماده (۷ ماده بانوان و ۷ ماده آقایون) برگزار خواهد شد که بر اساس تصمیم کادر فنی و توانایی ملی پوشان، روئینگ ما در ۴ ماده آقایان و ۷ ماده بانوان شرکت خواهد کرد.
شادی با اشاره به برگزاری اردوهای مستمر ملی پوشان در تمامی ردههای سنی و اعزام تیم زیر ۲۳ سال به قهرمانی آسیا طی روزهای آینده گفت: تستهایی که از ملی پوشان گرفته شد و نتایج حاصله از آن ما را برای کسب مدال د ربازیهای آسیایی بسیار امیدوار کرد. در تلاش هستیم آمادگی این ملی پوشان را تا سال آینه حفظ و تقویت نماییم تا انشاله بتوانیم مدال آور باشیم.
انتهای پیام/