شناسهٔ خبر: 74471799 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

بازی‌های آسیایی جوانان| رئیس فدراسیون بوکس: بوکسور‌ها با تمام قدرت به بحرین اعزام خواهند شد

لیست نهایی و اسامی ورزشکاران تیم ملی بوکس اعزامی به بازی‌های آسیایی جوانان، در نشست مسئولین کمیته ملی المپیک و فدراسیون مورد بررسی قرار گرفت.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

بر اساس گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک، روح اله حسینی در پایان دومین نشست تخصصی با مسئولین کمیته ملی المپیک و در رابطه با اعزام این رشته ورزشی به بازی‌های آسیایی جوانان گفت: بررسی اسامی نهایی ورزشکاران، مربیان و سرپرست تیم ملی بوکس اعزامی به این بازی‌ها از جمله موضوعاتی بود که در این نشست به آن پرداخته شد.

وی افزود: ما در این نشست در خصوص شانس‌های کسب مدال هم صحبت‌هایی داشتیم ولی قول می‌دهم ضمن حضوری قدرتمند در این بازی‌ها حتی از احتمالات هم می‌توانیم بهتر باشیم.

رئیس فدراسیون بوکس با بیان اینکه اعضای تیم بوکس جوانان هم اکنون در چین به سر می‌برند افزود: با قدرت تمام در این بازی‌ها حضور خواهیم یافت. تیم بوکس ۲۸ مهر به بحرین اعزام و ۹ آبان به کشور باز می‌گردد.

انتهای پیام/