شناسهٔ خبر: 74470050 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرکل بنیاد شهید لرستان:

وحدت و همبستگی اسرا در دوران اسارت بسیار ارزشمند بوده است

مدیرکل بنیاد شهید لرستان گفت: دستاورد جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، وحدت، همبستگی و همدلی بین آحاد مختلف جامعه بود.

صاحب‌خبر -

محمدولی قنبری امروز ۲۹ مرداد در همایش آزادگان سرافراز الماس‌های درخشان شهرستان خرم‌آباد، اظهار کرد: در شرایط جنگ ۱۲ روز مسئولین استانی و شهرستانی در کنار بنیاد شهید بودند. در اولین ساعات ۱۸ نفر در خرم‌آباد به شهادت رسیدند. دانشمندان هسته‌ای جزو سرمایه‌های ما بودند و در راه وطن شهید شدند.

وی گفت: در جنگ ۱۲ روزه مردم با همه سلایق و گلایه‌ها پای کشور و وطن آمدند و حمایت کردند و دشمن مایوس شد و این جای افتخار است، یقینا هر حکومتی که ملت را نداشته باشد پایدار نخواهد بود. ملت ما شایسته قدردانی است و شجاعت خود را نشان داد و اختلافات را کنار گذاشت و در کنار فرزندان ایران زمین ایستاد.

وی گفت: اسرای ما در زمان اسارت، یک اجتماع و جامعه‌ای تشکیل داده بودند و اجازه ندادند انحراف ایجاد شود و جا دارد کارهای پژوهشی انجام شود.

مدیرکل بنیاد شهید لرستان گفت: اسرا امر به معروف و نهی از منکر داشتند و الگوسازی می‌کردند از رفتار درست دیگران، احسان و نیکوکاری را حتی در بحث تغذیه داشتند و اتحاد و همبستگی را ایجاد کرده بودند. 

او افزود: باید این الگوها را ترویج دهیم و فرهنگ ایثار و شهادت را نهادینه کنیم.

انتهای پیام‌