شناسهٔ خبر: 74469189 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

وزیر نفت:

واردات بنزین سوپر تاثیری درسهمیه‌ و قیمت بنزین ندارد - اکونیوز

اقتصاد ایران: بر اساس ظرفیت‌های قانونی و مصوبه هیئت وزیران بنا بر این شده که بخش خصوصی یعنی اساساً دولت دخیل نیست، نسبت به واردات بنزین سوپر که حالا از آن در مصوبه به عنوان بنزین ویژه یاد شده اقدام بکند تا متناسب با هزینه تمام شده و در قالب یک خدمت جدید آن را به هموطنانی که مایل به استفاده از این نوع بنزین هستند قرار بدهد.

صاحب‌خبر -

محسن پاکنژاد در حاشیه جلسه هیات دولت افزود:این اقدام هیچ تاثیری در سهمیه‌هایی که پیش از این استفاده می‌شده یعنی ۶۰ لیتر ۱۵۰۰ تومانی و ۱۰۰ لیتر ۳۰۰۰ تومانی یا کارت سوخت جایگاه‌ها هیچ تاثیری در این سهمیه‌ها ندارد و هموطنان عزیز می‌توانند کماکان از این سهمیه‌ها استفاده کنند.
وی اظهار داشت:مقدمات این کار فراهم شده و در درگاه مجوزهای در واقع وزارت اقتصاد درخواست ها بارگذاری شده و فرایندهای ثبت سفارش دارد طی می‌شود.

برچسب‌ها: