شناسهٔ خبر: 74467356 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

استاندار خبر داد

سرمایه‌گذاری۶۰۰۰ میلیارد تومانی در انرژی‌های خورشیدی یزد کلید خورد

استاندار یزد از آغاز عملیات اجرایی احداث نیروگاه خورشیدی ۲۰۰ مگاواتی در استان با سرمایه‌گذاری شش هزار میلیارد تومانی بخش خصوصی در هفته دولت خبر داد.

صاحب‌خبر -

محمدرضا بابایی در نشست بررسی مباحث مربوط به سرمایه‌گذاری جدید جهت ایجاد نیروگاه خورشیدی ۲۰۰ مگاواتی در این استان با اشاره به برگزاری مستمر جلسات سرمایه‌گذاری جدید در استان در راستای تحقق شعار سال، اظهار کرد: این نشست با موضوع سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی خورشیدی و با حضور مدیران دستگاه‌های مرتبط برگزار شد.

وی از سرمایه‌گذاری شش هزار میلیارد تومانی بخش خصوصی جهت ایجاد نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۲۰۰ مگاوات در استان خبر داد و گفت: هزینه ایجاد این نیروگاه خورشیدی ۳۰ میلیارد تومان به ازای هر مگاوات برآورد شده است.

استاندار با تاکید بر رفع موانع احتمالی در مسیر توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در استان، گفت: به منظور آغاز عملیات اجرایی این نیروگاه ۲۰۰ مگاواتی در هفته دولت و بهره‌برداری تا یک سال آینده، مسئله واگذاری زمین و تامین زیرساخت‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام خواهد شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری یزد در روز چهارشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۴، بابایی همچنین خاطرنشان کرد: بر اساس وعده‌های سرمایه‌گذار، ظرفیت تولید برق خورشیدی این نیروگاه تا پایان سال به ۱۰۰۰ مگاوات افزایش خواهد یافت.

انتهای پیام