شناسهٔ خبر: 74456163 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرکل امور عشایر اردبیل بیان کرد

توزیع تانکرهای آب و پنل‌های خورشیدی، اولویت خدمت‌رسانی به عشایر

مدیرکل امور عشایر استان اردبیل در سفر به شهرستان بیله‌سوار از توزیع ۳۸۱ تانکر آب هزار لیتری و ۳۰۰ پنل خورشیدی بین عشایر خبر داد و تأکید کرد: تأمین آب شرب و انرژی پایدار در اولویت برنامه‌های این اداره قرار دارد.

صاحب‌خبر -

علی پیرجاهد سه‌شنبه ۲۸ مرداد در حاشیه این برنامه گفت: امروز توفیق داشتیم در شهرستان بیله‌سوار حضور پیدا کرده و در راستای خدمت‌رسانی به جامعه عشایری، ۳۸۱ تانکر آب هزار لیتری که خریداری شده بود بین عشایر توزیع شود.

وی افزود: ۳۰ تانکر نیز به مدارس عشایری تخصیص یافت تا نیاز دانش‌آموزان این مناطق تأمین شود.

پیرجاهد همچنین از توزیع ۳۰۰ پنل خورشیدی ۱۰۰ واتی سهم شهرستان بیله‌سوار خبر داد و اظهار کرد: بخشی از این سهمیه امروز بین عشایر منطقه توزیع شد.

مدیرکل امور عشایر استان در ادامه سفر خود از برخی قشلاقات شهرستان بیله‌سوار بازدید کرد و با مشکلات و مطالبات عشایر از نزدیک آشنا شد.

وی به مسیر بین آج‌اشمه و قشلاق سیدلر اشاره کرد که نیازمند شن‌ریزی است و افزود: در مجموع ۱۲ کیلومتر از راه‌های قشلاقات نیاز به شن‌ریزی دارد که در کوتاه‌ترین زمان ممکن اجرا خواهد شد.

پیرجاهد همچنین در بازدید از قشلاق نظرعلی بلاغی به سمت میرنظام، مطالبه اصلی عشایر یعنی بهسازی مسیر را مورد بررسی قرار داد.

وی با اشاره به خشک شدن آب قنات قاشغا قشلاق گفت: انتقال آب شرب و احیای قنات در دستور کار مطالعاتی قرار خواهد گرفت و در صورت نتیجه مثبت، فاز اجرایی این طرح‌ها نیز آغاز می‌شود.

انتهای پیام