شناسهٔ خبر: 74452532 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

میز خدمت هفته دولت در همه شهرستان‌های استان بوشهر برپا می‌شود

بوشهر- ایرنا- دبیر ستاد بزرگداشت هفته دولت و مدیرکل حوزه استاندار بوشهر گفت: در راستای پاسخگویی به مطالبات مردم و تبیین دستاوردهای دولت، میز خدمت با حضور استاندار و فرمانداران در مرکزاین استان و تمامی شهرستان‌ها برپا می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، سهراب امیری نژاد روز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تبیین دستاوردهای نظام اسلامی و دولت چهاردهم از اولویت‌های هفته دولت است و در این راستا اهتمام ویژه‌ای داریم.

وی افزود: با برنامه‌ریزی صورت گرفته، علاوه بر افتتاح و آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های عمرانی و اقتصادی، میز خدمت با حضور استاندار و فرمانداران در مرکز استان و تمامی شهرستان‌ها برپا خواهد شد.

دبیر ستاد بزرگداشت هفته دولت در استان بوشهر ادامه داد: ارسلان زارع، استاندار بوشهر در نخستین جمعه هفته دولت علاوه بر شرکت در نماز جمعه مرکز استان، در میز خدمت حضور یافته و به مطالبات شهروندان پاسخ خواهد داد.

امیری نژاد تصریح کرد: مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان بوشهر نیز در میز خدمت مرکز استان در کنار استاندار حضور داشته و نسبت به برطرف کردن دغدغه‌های مردم اقدام می‌کنند.

وی یادآور شد: در شهرستان‌های استان بوشهر نیز فرمانداران با همراهی روسای ادارات، در میز خدمت حاضر شده و پیگیری مشکلات و دغدغه‌های مردم را برعهده خواهند داشت.

دبیر ستاد بزرگداشت هفته دولت در استان بوشهر عنوان کرد: استاندار بوشهر بر تکریم مردم تأکید دارد و برپایی میز خدمت در راستای احترام به آنان و کاهش مشکلات جامعه انجام می‌شود.