شناسهٔ خبر: 74451903 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایبنا | لینک خبر

سرپرست کانون پرورش فکری همدان خبر داد؛

توزیع یک‌هزار جلد کتاب در کتابخانه‌های مراکز کانون پرورش فکری همدان

همدان _ سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان از ارسال و توزیع یک‌هزار جلد کتاب در کتابخانه‌های مراکز فرهنگی - هنری کانون استان همدان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در همدان، میلاد مرادی صبح سه‌شنبه در جمع خبرنگاران از ارسال و توزیع یک‌هزار جلد کتاب در کتابخانه‌های مراکز فرهنگی _ هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان خبر داد و اظهار کرد: این کتاب‌ها با هدف تقویت فرهنگ مطالعه، غنی‌سازی کتابخانه‌های کانون و افزایش دسترسی کودکان و نوجوانان به منابع جدید آموزشی و ادبی توزیع شده است.

وی با بیان اینکه ترویج و توسعه فرهنگ کتاب‌خوانی یکی از اولویت‌های اصلی کانون است، افزود: ارائه کتاب‌های متنوع در حوزه‌های ادبی، علمی و آموزشی می‌تواند در ارتقای سطح آگاهی، خلاقیت و علاقه‌مندی نسل آینده به مطالعه نقش مؤثری ایفا کند.

سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان تأکید کرد: برنامه توزیع کتاب تنها بخشی از اقدامات کانون در حمایت از جریان مطالعه است و تلاش می‌کنیم با اجرای طرح‌های متنوع فرهنگی و آموزشی، فضایی پویا برای رشد فکری و فرهنگی کودکان و نوجوانان فراهم کنیم.

وی به توزیع ۶ هزار جلد کتاب در ماه گذشته در مراکز اشاره و خاطرنشان کرد: از ابتدای تابستان تاکنون ۷ هزار جلد کتاب توزیع شده که به طور میانگین سهم هر مرکز ۲۰۰ جلد کتاب بوده است.

مرادی با بیان اینکه کتابخوانی در دوره کودکی و نوجوانی نقش مهمی در رشد شخصیت و کسب مهارت دارد گفت: مربیان کانون با استفاده از شیوه‌های نوین و خلاقانه در مراکز با ایجاد فضایی متنوع برای مطالعه انگیزه مطالعه کردن را در کودکان و نوجوانان افزایش می‌دهند.

وی با اشاره به تشکیل باشگاه‌های کتابخوانی در تمام مراکز کانون همدان تصریح کرد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همدان با درک اهمیت نقش مهم و کلیدی کتاب و کتابخوانی در میان کودکان و نوجوانان هر ساله به صورت منظم برنامه‌های متنوع کتابخوانی را در قالب باشگاه‌ها، پویش‌ها، مسابقات، رویدادهای مختلف چون کتابال و پروانه‌های بدون مرز برگزار می‌کند.

وی به نقش اثرگذار والدین به عنوان الگوی عملی برای کودکان و نوجوانان اظهار کرد: در مراکز کانون امکان مطالعه برای والدین در کنار فرزندانشان وجود دارد که می‌تواند در علاقمند کردن فرزندانشان به کتاب بسیار موثر باشد و آنها را ترغیب کند.

سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان به رویکرد کانون در معرفی کتاب‌های ارزشمند شاعران و نویسندگان بزرگ ایران چون گلستان سعدی در سال گذشته اشاره و خاطرنشان کرد: این کار با هدف ساختاری کردن بینش، بصیرت، دانایی و توانایی کودکان و نوجوانان و آشنا کردن آنها با مفاخیر و بزرگان ادبیات فارسی صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه به منظور استحکام بخشیدن به برنامه سال گذشته در سال جاری با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری تمرکز را بر روی کتاب فاخر نهج البلاغه، افزون بر کتاب گلستان قرار داده‌ایم ادامه داد: این کتاب نیز به عنوان یکی از محورهای اصلی برنامه‌های کانون است که هر مرکز در پانلی جدا با همکاری اعضای خود به معرفی حکمت‌ها و نامه‌های امام علی (ع) از این کتاب ارزشمند می‌پردازد.

مرادی گفت: نهج البلاغه سرشار از آموزه‌های تربیتی و مبتنی بر اصول اساسی دینی است که می‌تواند آگاهی‌بخش و هدایتگر نسل جوان در مسیر زندگیشان باشد.