شناسهٔ خبر: 74446915 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان | لینک خبر

«رویداد هنری با خانواده» در مرکز فرهنگی‌هنری شماره یک گنبدکاووس

به همت کانون پرورش فکری شماره یک گنبدکاووس، رویداد «هنری با خانواده» با محوریت کارگاه «سفال والدین با کودکان» برگزار شد و فضایی پرشور و خلاقانه را برای خانواده‌ها و اعضا رقم زد.

صاحب‌خبر -

به‌گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گلستان، در این برنامه بیش از ۵۰ نفر از مادران و اعضای کانون در کنار یکدیگر نشستند و در لحظاتی پر از شادی و صمیمیت، آثاری زیبا و ماندگار از گل آفریدند.

حضور همزمان کودکان و والدین در کنار هم، حال‌وهوایی خاص به این کارگاه بخشید و لحظاتی خاطره‌انگیز و به‌یادماندنی را برای خانواده‌ها رقم زد.

این کارگاه هنری نه تنها فرصتی برای خلق آثار دست‌ساز بود، بلکه به بستری برای تقویت روابط خانوادگی، همدلی میان نسل‌ها و شکوفایی استعدادهای خلاقانه کودکان و نوجوانان تبدیل شد.

اجرای چنین برنامه‌هایی در کانون پرورش فکری، نشان‌دهنده اهمیت توجه به نقش خانواده در پرورش استعدادهاست و می‌تواند الگویی برای پیوند هنر، آموزش و نشاط اجتماعی در محیطی فرهنگی باشد.

«رویداد هنری با خانواده» در مرکز فرهنگی‌هنری شماره یک گنبدکاووس