شناسهٔ خبر: 74421247 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور | لینک خبر

در راستای توسعه زیرساخت‌های کتابخوانی انجام گرفت؛

دیدار مدیرکل کتابخانه‌های استان آذربایجان شرقی با شهردار منطقه یک تبریز

شهردار منطقه یک تبریز در این جلسه اعلام کرد: شهرداری آماده همکاری با اداره‌کل کتابخانه‌ها در زمینه نوسازی و تجهیز کتابخانه‌های منطقه است و برنامه‌هایی برای برگزاری رویدادهای فرهنگی و افزایش جذابیت این مراکز در دست اجرا داریم.

صاحب‌خبر -

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان آذربایجان‌شرقی، در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مطالعه و ارتقای زیرساخت‌های کتابخانه‌ای، اسد بابایی، مدیرکل کتابخانه‌های استان آذربایجان‌شرقی با حمید شاهوردی، شهردار منطقه یک تبریز دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این نشست که در دفتر شهرداری منطقه یک تبریز برگزار شد، طرفین بر تقویت همکاری‌های مشترک در زمینه نوسازی و بهسازی کتابخانه‌های این منطقه تأکید کردند. از جمله محورهای اصلی این گفت‌وگو، بازآفرینی کتابخانه‌های موجود، تجهیز مراکز فرهنگی و گسترش دسترسی عمومی به منابع مطالعاتی بود.

مدیرکل کتابخانه‌های استان با اشاره به ضرورت همکاری شهرداری در توسعه زیرساخت‌های فرهنگی، گفت: با توجه به نیاز روزافزون جامعه به دسترسی آسان به کتاب و منابع آموزشی، تقویت کتابخانه‌ها به عنوان کانون‌های فرهنگی، نیازمند مشارکت تمام نهادهای مرتبط از جمله شهرداری است.

شهردار منطقه یک تبریز نیز با استقبال از این پیشنهادات، اعلام کرد: شهرداری آماده همکاری با اداره‌کل کتابخانه‌ها در زمینه نوسازی و تجهیز کتابخانه‌های منطقه است و برنامه‌هایی برای برگزاری رویدادهای فرهنگی و افزایش جذابیت این مراکز در دست اجرا داریم.

گفتنی است در پایان این دیدار، طرفین بر اهمیت همکاری‌های بین‌سازمانی در ارتقای سطح فرهنگی منطقه تأکید و از برنامه‌های آتی مشترک در این حوزه خبر دادند.

دیدار مدیرکل کتابخانه‌های استان آذربایجان شرقی با شهردار منطقه یک تبریز

دیدار مدیرکل کتابخانه‌های استان آذربایجان شرقی با شهردار منطقه یک تبریز

دیدار مدیرکل کتابخانه‌های استان آذربایجان شرقی با شهردار منطقه یک تبریز

دیدار مدیرکل کتابخانه‌های استان آذربایجان شرقی با شهردار منطقه یک تبریز

برچسب‌ها: