شناسهٔ خبر: 74417457 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

بهانه تراشی اپراتورها برای جمع آوری دکل‌های غیرمجاز

رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران در حاشیه صحن، به موضوع دکل‌ها و آنتن‌های غیرمجاز در سطح شهر اشاره کرد و گفت: "در حال حاضر بیش از هزار رای ماده ۱۰۰ مربوط به این دکل‌ها داریم که اپراتورهای تلفن همراه به بهانه‌های مختلف از اجرای آن‌ها سرباز می‌زنند. "

صاحب‌خبر -

همشهری: مهدی بابایی، رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران در حاشیه صحن، به موضوع دکل‌ها و آنتن‌های غیرمجاز در سطح شهر اشاره کرد و گفت: "در حال حاضر بیش از هزار رای ماده ۱۰۰ مربوط به این دکل‌ها داریم که اپراتورهای تلفن همراه به بهانه‌های مختلف از اجرای آن‌ها سرباز می‌زنند. "

بابایی با انتقاد از رفتار اپراتورها افزود: "این دکل‌ها و آنتن‌ها در محل‌های غیرمجاز نصب شده‌اند و فاصله‌های استاندارد با منازل شهروندان رعایت نشده که این موضوع می‌تواند برای سلامت آن‌ها مضر باشد. " او همچنین به بهانه‌هایی چون انتخابات، کرونا و جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد که اپراتورها برای عدم اجرای این آرای قانونی مطرح کرده‌اند.

وی تصریح کرد: "شهرداری اخیراً اقداماتی برای اجرای آرای ماده ۱۰۰ آغاز کرده، اما فشارهای رسانه‌ای و نگرانی‌ها درباره آنتن‌دهی باعث شده که این اقدامات با مشکل مواجه شود. " بابایی همچنین اعلام کرد که مهلت مجددی برای اپراتورها داده شده، اما او شخصاً مخالف این تصمیم است و معتقد است که دیوان عدالت اداری تنها مرجع مجاز برای ارائه مهلت است.

رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: "توسعه فیبر نوری باید جایگزین افزایش تعداد دکل‌ها شود، زیرا افزایش بی‌رویه آن‌ها می‌تواند تأثیرات منفی بر سلامت شهروندان داشته باشد. " او همچنین به وجود دکل‌های قدیمی اشاره کرد که به دلیل عدم رعایت استانداردها قابلیت صدور مجوز ندارند.

بابایی در پایان تأکید کرد: "شهرداری باید هرچه سریعتر نسبت به جابجایی دکل‌های غیرمجاز و نصب آن‌ها در محل‌های استاندارد اقدام کند تا سلامت شهروندان به خطر نیفتد. "